Hoe te behandelen Cellulitis bij kinderen

Cellulitis is een bacteriële infectie van de huid en onderliggende weefsels. Het begint meestal als een klein gebied van roodheid, die vervolgens verspreidt en wordt ontstoken, moeilijk en pijnlijk. Trauma aan de huid en insectenbeten kan het gebied vatbaar voor bacteriële infecties en cellulitis, vooral bij kinderen. Passende behandeling is belangrijk om de verspreiding van bacteriën naar andere weefsels, zoals bot en gewrichten te voorkomen en de vorming van een abces, die chirurgische drainage nodig zou kunnen voorkomen.

instructies

1 Onderzoek op het gebied van roodheid op tekenen van trauma, insectenbeten of vreemde voorwerpen. Als er een scheur of een vreemd voorwerp (bijvoorbeeld een splinter) die u niet gemakkelijk kunt verwijderen, een arts raadplegen. Zo niet, zet een klein laagje antibiotische zalf op de top van het.

2 Bevochtig een kleine handdoek met warm water of een warm kompres en bestrijken het gebied gedurende vijf minuten per keer. Gebruik een marker om een ​​lijn te trekken rond het gebied van roodheid op de verspreiding ervan te volgen.

3 Verhoog het gebied van cellulitis, indien mogelijk, te helpen met afvoer. Gebruik een goede handhygiëne bij de behandeling van het gebied en nazorg is klaar om de verspreiding van de infectie te voorkomen.

4 Gebruik een meet- druppelaar of theelepel voor de berekening van de hoeveelheid vloeistof antibiotica worden gegeven, indien voorgeschreven door een primaire zorgverlener. Geef de voorgeschreven hoeveelheid tegelijk. U kunt kleine hoeveelheden of slokjes van de geneeskunde te geven over een paar minuten als het gemakkelijker is voor het kind. Oudere kinderen kunnen kauwtabletten antibiotica tabletten.

Hints

  • Een andere manier om een ​​warm kompres te maken is een kleine handdoek nat en in de magnetron op hoog voor 5 seconden. Zorg ervoor dat wanneer je hem uit dat het niet te warm voor het kind.
  • Gebruik een droge wissen marker om een ​​lijn rond het gebied van de zwelling te trekken. Gebruik geen kleurpotloden, potloden of inkt pennen, omdat deze gemakkelijk kunnen worden gewist.
  • Sommige bacteriën die cellulitis veroorzaken zijn resistent geworden voor de meest gangbare antibiotica. Close follow-up is belangrijk om te beoordelen of de antibiotica werken.