Hoe te behandelen bijnierinsufficiëntie Naturally

Hoe te behandelen bijnierinsufficiëntie Naturally

Met ingang van 2010, de meerderheid van de Amerikaanse bevolking ervaart momenteel een zekere mate van bijnierinsufficiëntie, volgens Mike Adams, redacteur van de Natural News website. Zelfs alternatieve gezondheid beoefenaars kunnen de vroege symptomen van bijnier vermoeidheid over het hoofd, want in de huidige hectische wereld stressgerelateerde aandoeningen zijn schering en inslag. Hoewel de conventionele geneeskunde bijnier vermoeidheid niet herkent als een behandelbare syndroom, artsen beveel hormoonvervangende therapie voor de behandeling van de ziekte van Addison, een vergevorderd stadium van bijnierinsufficiëntie, volgens de MayoClinic.com. Aangezien een medische diagnose, kan aandacht voor een gezonde levensstijl en zelfzorg maatregelen helpen om enkele symptomen van bijnierinsufficiëntie verlichten.

Stap 1

Eet de eerste maaltijd van de dag voor 10 uur mensen met bijnierinsufficiëntie vereist voedzaam eten bij frequente en regelmatig met het oog op consistente bloedsuikerspiegel te handhaven. Kies een combinatie van vet, complexe koolhydraten en eiwitten bij elke maaltijd om het lichaam te voorzien van een constante bron van energie gedurende de dag, beveelt voedingsdeskundige, Dr. James Wilson.

Stap 2

Onderzoek kruidentherapieën. Fytotherapie, of de praktijk van het gebruik van kruiden remedies om fysieke kwalen te behandelen, begint te winnen aan populariteit als mensen de risico's van een aantal synthetische drugs te realiseren. Neem contact op met een drogist en ontdek de geschiedenis van de helende eigenschappen van Astragalus wortel, Siberische ginseng en zoethout; kruiden van oudsher gewaardeerd om energie en het immuunsysteem versterken kwaliteiten.

Stap 3

Oefen ontspanningstechnieken. Bijnierinsufficiëntie resultaat van een overactieve stressreactie dat de bijnieren vraagt ​​om een ​​constante stroom van hormonen die het lichaam in een toestand te houden hypervigilant vrijgeven. Sommige mensen kunnen genetisch geneigd om overdreven zorgen te maken, volgens Dr. Michelle Pick. Committeren aan een periode van dagelijkse meditatie of praktijk diepe ademhalingsoefeningen om te helpen de geest te kalmeren en te ontspannen van de stress respons.

stap 4

Bezuinigen of te elimineren cafeïne. Cafeïne stimuleert de bijnieren om stress hormonen die het lichaam te zetten op hoog alarm vrij te geven en zorgen voor een tijdelijke verhoging van de energie. Cafeïne verhoogt ook de bloeddruk en vaak interfereert met een goede nachtrust's. Kies thee, koffie en frisdrank met een laag gehalte aan cafeïne, en proberen om elke ochtend het verbruik te beperken tot een of twee porties.

stap 5

Vermijd suiker en bereide gerechten. Zogenaamde wit voedsel diëten hebben weinig voedingswaarde, ontnemen het lichaam van de nodige voedingsstoffen en ravage verhogen met energie. Focus op groenten en volkoren granen als een bron van koolhydraten, en consumeren bonen en noten om te helpen voldoen aan eiwitbehoefte.

Tips

  • Neem vitaminesupplementen met voedsel vroeg in de ochtend, het lichaam ten behoeve van extra voedingsstoffen geven gedurende de dag.