Hoe te behandelen Alcohol Intrekking met natuurlijke remedies

Een manier om de behandeling van Alcohol Intrekking is met natuurlijke remedies. Alcohol Intrekking is de medische term voor de symptomen die vaak voorkomen bij alcoholisten, of mensen die regelmatig alcohol dronken, en dan stoppen met drinken. Hieronder vindt u de meest effectieve natuurlijke remedies die kunnen behandelen Alcohol Intrekking en de symptomen ervan.

instructies

1 Neem Kudzu in aanvullende vorm dagelijks. Kudzu is bewezen dat de belangstelling alcohol voor veel patiƫnten met alcohol stoppen te verkleinen. Duurt ongeveer 3 tot 5 gram driemaal gedurende de dag.

2 Neem Milk Thistle in aanvullende vorm dagelijks en volg de dosering instructies op de fles. Milk Thistle extract is bekend om te helpen tegen de schadelijke effecten van alcohol op de lever. Mariadistel kan ook gemeld om gewonde levercellen te regenereren.

3 Neem L-glutamine in aanvullende vorm dagelijks. L-Glutamine is gebleken de wens om te drinken te verminderen en helpt ook om angst bij patiƫnten met alcoholontwenning verlichten.