Hoe te beginnen een Golf Swing

Hoe te beginnen een Golf Swing

Om uw golfswing correct start, moet u bepalen wat u overwegen het uitgangspunt & mdash; de set-up van de schommel of de feitelijke eerste beweging van het lichaam. Leer hoe u de juiste manier te starten zowel uw voorbereiding en backswing zal de sleutel tot het houden van u in de fairway, en in stelling zijn.

Stap 1

Sta in de juiste positie ten opzichte van je bal. Begin met de bal in het midden van uw houding, op gelijke afstand tussen uw rechter en linker voeten. Voor kortere shots, verplaats de bal enigszins in de richting van je achterste voet. Voor langere schoten, bewegen de bal iets naar voren. Te ver terug een stukje veroorzaken, terwijl het te ver naar voren kan ertoe leiden dat u aan de haak.

Stap 2

Pak de club correct. Hoe meer de palm van uw onderste hand naar boven wijst, des te meer van een sterke grip je hebt. Dit vermindert slice. Afhankelijk van het type van de opname die u probeert en elke swing problemen die je hebt, kunt u een sterker of zwakker grip willen.

Stap 3

Draai je schouders naar de swing te beginnen. Als je een rechtshandige golfer, zal je schouders draaien van links naar rechts. Dit eerste deel is de sleutel, omdat het draaien met je schouders eerste en duwen je armen naar achteren helpt je de controle over je bovenlichaam en de kern te behouden. Het nemen van uw armen eerst terug en trekken je schouders en romp kan je lichaam brengen van de aanpassing en zorgen voor een onjuiste swing pad.

stap 4

Buig je knieën licht naar beneden terwijl je je schouders te zetten. Een golfswing vereist blindvermogen, dat de energie, opgewekt door een gecoördineerde beweging van twee of meer spieren of spiergroepen. Duwen naar beneden voorafgaand aan de exploderende omhoog zal helpen zet je meer kracht in je schot.

stap 5

Eindig je backswing door het beëindigen van uw bovenlichaam turn en het verhuren van uw armen af ​​te stappen van uw lichaam van nature, totdat ze volledig zijn verlengd. Zodra u uw bovenlichaam hebben opgerold en stopte die beweging, moet je armen enkele centimeters verder voort te zetten in een natuurlijke uitbreiding van de beweging.