Hoe te beginnen een Cheer Squad

Hoe te beginnen een Cheer Squad


Een juich ploeg wordt belast met de verantwoordelijkheid van het houden van zowel het publiek en de atleten enthousiast over het spel. Terwijl een groot deel van de vele hoge scholen en universiteiten, niet alle instellingen hebben een groep van cheerleaders aanwezig op de campus. Geïnteresseerden kunnen de stappen die nodig zijn om een ​​juich ploeg start van de verschillende teams, die een deel van hun scholen ondersteunen.

instructies

1 Praat met de atletische directeur van uw school op het nodig is om een ​​juich ploeg programma te starten eisen. De regels tussen instellingen kan variëren, maar de meeste organisaties zijn bereid om bijstand te verlenen aan studenten die geïnteresseerd zijn in het starten van een nieuw programma te bieden. Vraag voor een faculteit vertegenwoordiger die zal fungeren als liaison tussen de studenten en het bestuur tijdens de ontwikkeling van het juich ploeg.

2 Organiseer een belang bijeenkomst om individuen die willen het team bij elkaar te brengen. Geven de studenten ten minste twee weken voor reclame door de hele school op verschillende manieren, zoals flyers, advertenties in de kranten en aankondigingen via de PA-systeem. Tijdens deze bijeenkomst, take down contact informatie voor elke persoon die geïnteresseerd is in deelname aan het team.

3 Maak een budget voor het team. Atletisch afdelingen moeten begrotingsmiddelen voor elk team, en de toevoeging van een gejuich belangrijke ploeg vereist financiering. Pitch potentiële fondsenwerving ideeën, zoals een wasstraat of bak verkoop om geld in te zamelen voor de groep. Zorg ervoor dat de financiering voor uniformen en vervoer naar gebeurtenissen omvatten.

4 Maak routines voor de cheer ploeg. Zorg ervoor dat u het algemeen gejuich dat elk team de groep is toegestaan ​​om te ondersteunen, samen met gejuich die specifiek zijn voor bepaalde groepen, zoals het voetbalteam zal passen. Zorg ervoor dat de faculteit vertegenwoordiger goed te keuren van alle content in de genoemde cheers, alvorens ze bij de administratie of tijdens een spel.

5 Presenteer de ontwikkelde cheer team om de atletische afdeling administratie van de definitieve goedkeuring voor de nieuwe groep te krijgen. Als de financiering beschikbaar is en de groep wordt goedgekeurd, zal het cheer ploeg te mogen wonen en deel te nemen in de school gesanctioneerd functies.

Hints

  • Zorg ervoor dat het openstellen van de cheer ploeg voor alle studenten binnen de school. Man cheerleaders zijn een grote dienst aan een team voor het invullen van stunts en het houden van de aandacht van het publiek. Uit te reiken naar de ouders van alle betrokken personen voor extra hulp en ideeën voor de ontwikkeling van uw groep.