Hoe te beginnen een Boksen Schouder Workout

Bokswedstrijden gewonnen, niet alleen in de ring tegen een tegenstander, maar ook in de sportschool tijdens de lange uren van training. Training is de basis waarop een bokser bouwt een succesvolle carrière. Een aspect van een winnende training regime is de schouder workout. Immers, de schouders te helpen de kracht van de stoten die gevechten te winnen voor boksers.

instructies

1 Begin de training met een korte warming-up. Alles wat cardio gerelateerde zal doen. Gebruik bijvoorbeeld de loopband of Stairmaster voor tien tot vijftien minuten.

2 Het verkrijgen van een paar dumbbells een beheersbaar gewicht aan de training te beginnen. Het gewicht van de halters zal afhangen van de kracht en ervaring van de persoon die de training.

3 Verhogen de halters recht omhoog vanaf de voorzijde van het lichaam. Met de handpalmen naar beneden te verhogen zowel dumbbells omhoog tot ze op ooghoogte. Houd de positie voor een paar seconden en vervolgens naar een ruststand op het onderlichaam van de bokser. Een bokser kan deze oefening zittend op een bankje of staand doen.

Zorg ervoor dat de rug recht gehouden en de boxer is niet spannen om de uitoefening te beëindigen. Herhaal de liften tien tot vijftien keer. Plaats dan en herhaal de set drie tot vijf keer.

4 Verander de hoeken van de halter oefening uit stap drie. In plaats van het optillen van de dumbbells recht voor, til ze in een hoek of aan de zijkant. Deze oefeningen verschillende delen van de schouders en geeft de boxer meer bereik van de beweging en kracht.

5 Gebruik de militaire druk op om de schouders te oefenen. Deze training kan worden gedaan met dumbbells of een barbell en zittend of staand. Hef het gewicht recht omhoog vanaf de schouder. Niet op slot de ellebogen, maar pauzeren een seconde of twee aan de bovenkant van de lift. Zorg ervoor dat de rug recht te houden. Boxers met rugklachten moeten zitten versie van de militaire pers te gebruiken.