Hoe te beginnen een bedrijf van Johnson Motor Nadat het heeft gezeten

Hoe te beginnen een bedrijf van Johnson Motor Nadat het heeft gezeten


Met de aanpak van het vaarseizoen, kan de lente inrichtingswerkzaamheden een achterbank aan het werk of familie leven te nemen, maar alleen zolang de familie is nog steeds omarmd door de winter. Zodra ze ontdooien en het realiseren van het vaarseizoen zal binnenkort op hen, inrichting en het starten van de Johnson, dat is geweest in opslag hele winter op een nieuwe betekenis te nemen, want het is het eerste teken dat de zomer is op de weg.

instructies

1 Vervang de motorolie en oliefilters. Als de motor heeft een twee-takt olie-injectiemotor, vul het oliereservoir. Vervang de brandstoffilters. Giet de tandwielkast en vervang het smeermiddel.

2 Neem de schroef van de as voordat u de batterij aan te sluiten op de motor. Verwijder vislijnen, trash en andere belemmeringen uit de schroefas en de schroef. Vet de schroefas met witte mariene vet en inspecteer de propeller en de as op beschadiging.

3 Sluit een slang aan op een spoeling attachment - de "oorbeschermers" u lezen in columns en blogs varen - en hebben betrekking op het water inname met de "mof" deel. Zet het water volle kracht om de motor te overspoelen met water.

4 Meng de olie in het gas alleen als de motor heeft een twee-takt motor, maar geen oliereservoir. Gebruik een 50-to-1 ratio; Dat is drie ounces olie voor elke liter gas.

5 Steek de sleutel, druk naar binnen op de toets om de choke te stellen en draai de sleutel naar rechts.

Hints

  • Als de motor is laid-up voor een jaar of meer, controleer dan de uitstroom uit de waterpomp: het moet "gezond" zijn als de pomp goed werkt. Als u een waarschuwing zoemer horen, met vermelding van de motor oververhit raakt, sluit het af en controleer de waaier in de waterpomp. Johnson waaiers neiging om de vorm van het pomphuis en jam vast als u deze langer dan een jaar.
  • Tap je olie in een olie-opvangbak en correct afvoeren van gebruikte olie en filters.
  • Verwijder de propeller voordat enig onderhoud aan een buitenboordmotor. Propeller stakingen kunnen verminken of te doden.