Hoe te beginnen een bedrijf van Johnson 60 pk buitenboordmotor

Terwijl de 20-eeuwse comedians gebruikt de pull-start op een buitenboordmotor als stut voor slapstick comedy, kunt u uw Johnson 60 starten zonder vallen van uw boot of het hebben van uw boot weglopen van je moet je in het water vallen. Starten van de motor vereist dat u goed bezig een noodstop schakelaar.

instructies

1 Knijp de brandstof pompbal totdat het stevig aanvoelt.

2 Sluit de clip van de veiligheidsgordel aan het "Emergency-Stop" schakelaar, gelegen op de joystick. Snap het andere uiteinde van het koord om je leven vest. Draai de gashendel (de greep van de bedieningshendel), de klok mee om de langzaamste ruststand

3 Beweeg de schakelhefboom, gelegen aan de rechterzijde van de basis van de bedieningshendel, bij het centrum "neutrale" positie halverwege tussen vooruit en achteruit.

4 Zitten. Pak de T-vormige starthandgreep, gelegen in een uitsparing in de voorste, bovenste helft van de motorkap, in één hand. Zet je schrap tegen de voorkant van de motor met de andere hand en trek de hendel naar buiten langzaam tot je voelt dat de starter aangrijpt. Trek hard. Herhaal dit indien nodig, totdat de motor start.

Hints

  • Laat altijd de starter touw op de terugloopstarter om terug te spoelen in de motor voordat u de hendel loslaat.
  • Wanneer de clip en lanyard worden losgekoppeld van de motor, de motor stopt, waardoor de boot van steeds een op hol geslagen moet je een onverwachte reis te nemen over de kant of zelfs als je verder gaan dan het bereik van de lanyard.
  • Mis het koord door te snijden het niet te verkorten; spoel het en zet de spoelen met een plastic draad gelijkspel.