Hoe te beginnen een bedrijf van Johnson 50 Boat Motor

Met de aanpak van het vaarseizoen, gedachten van een schipper zich wenden tot de inrichting van: schilderen, schoonmaken en repareren van alle kleine details die nodig zijn om te wachten tot vlak voor het nieuwe seizoen begint. Een detail dat lastig kan zijn start motor van de boot voor het eerst sinds het op vijf of zes maanden eerder werd gelegd. Gelukkig, de Johnson 50 heeft een elektrische starter, een primer pomp om ervoor te zorgen dat er brandstof in de brandstofleiding en de carburateur, en een aantal mooie specifieke uitgangspunt instructies.

instructies

1 Kantel de motor helemaal naar beneden in het water, als uw boot in het water of, als u de motor aan wal bent actief, er zeker van zijn dat het doorspoelen adapters ( "flush moffen ') zijn bevestigd aan de motor en een waterslang dat is ingeschakeld.

2 Pomp de brandstof pompbal totdat het vol met brandstof. Je zult in staat zijn om de lamp zolang het niet vol te persen; en het vult, zal het moeilijker zijn te knijpen. Wanneer vol is, zal het voelen als een massief rubberen bal.

3 Houd de choke knop voor een seconde of twee aan de automatische choke in te stellen. Als de motor opwarmt, zal de automatische choke te openen.

4 Til de "High Idle Lever" op uw afstandsbediening gaspedaal, als uw afstandsbediening gaspedaal werd gemaakt door OMC. Druk op de knop "Start" en de startmotor niet langer dan 10 seconden, of totdat deze flitst. Als het niet te starten, laat de starter afkoelen gedurende ten minste 60 seconden voordat u deze opnieuw te starten.