Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Krachttraining wil een sterker je te maken, terwijl bodybuilding trapt de doel verscheidene inkepingen - om je lichaam een ​​visueel statement van kabbelend spieren en pezen strak te maken. U kunt een vrouwelijke bodybuilder te worden en nog steeds je vrouwelijkheid en beroep, zoals aangetoond door bodybuilding iconen zoals Rachel McLish en Marissa Rivero, succesvolle actrices en mooie modellen. Om te beginnen, moet je vooral in te zetten voor een eerste drie maanden van toegewijde werk, evenals de planning en het bijhouden van uw vooruitgang.

Committeren aan de Weight Room

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Twee tot drie dagen per week, moet je het gewicht kamer voor een date met uw halters te raken. Maandag, woensdag en vrijdag zijn ideaal. U kunt zich richten op de Powerlifts - de deadlift, squat en bench - om spieren op te bouwen en in het proces, vet te verbranden. Verwacht te warmen door het opheffen van lichte gewichten en te besteden ongeveer een uur per sessie. Vrouwen: Vergeet niet om hard te trainen, na de eerste maand of zo op het krijgen gewend. Duw jezelf als onderdeel van serieuze training ontworpen om te pakken op 5 tot 10 pond extra spiermassa, adviseert fitness auteur Stuart McRobert, schrijft in "Iron Man" magazine.

Ramp Up the Cardio Intensiteit

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Kies uw favoriete vorm van cardio - spinnen, outdoor fietsen, hardlopen, heuvel sprints, zwemmen - en sloeg het hard. Letterlijk. Brian Lebo van de Athletic Prestatie Training Center in Ohio adviseert HIIT, high-intensity interval training, als uw manier om vet te verbranden in een tijd-efficiënte manier. Lebo adviseert een 3-to-1 rest-to-work-ratio. In de praktijk betekent dit dat u kunt bijvoorbeeld gaan hard als je kan op een heuvel sprint gedurende 30 seconden, wandelen of joggen terug naar beneden de helling gedurende 90 seconden, en herhaal vier keer voor een intense 10 minuten training.

Verander uw eetgewoonten

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Verwerkt en gebakken voedsel zal gaan bye-bye als onderdeel van uw bodybuilding programma. Je vindt hier vijf of zes kleine maaltijden per dag nodig hebt met magere eiwitten om de spieren te herstellen, koolhydraten om uw oefeningen en gezonde vetten brandstof om honger te stillen. Lebo adviseert dat je maaltijd plannen voor uw week te maken. Laat je spieren een volle 48 uur voor het werk van dezelfde spiergroep en krijg voldoende slaap.

Maaltijd Ideeën voor Beginners

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Mogelijk moet u uw voorraadkast weer te vullen met veel tonijn en volle granen. Rivero deelde details van haar dieet met SimplyShredded.com. Een mini-maaltijd kan bestaan ​​uit haver en gekookt eiwit; zoete aardappel en tonijn; bruine rijst, kip en greens; of tilapia en een kwart van een avocado. Figuur concurrent Ashley Toms, die dieet beschrijft als 90 procent van het succes in bodybuilding, combineert op dezelfde kip, groene groenten en staal gesneden haver; wei-eiwit shakes en haver; en snacks zoals eiwit shakes of een handvol noten.