Hoe te BCP kristallen op te lossen

Hoe te BCP kristallen op te lossen


BCP (basisch calciumfosfaat) kristallen een van de oorzaken van reumatoïde artritis en andere soortgelijke gewrichtsproblemen zoals tendinitis. De kristallen zijn calcium buildups die optreden ter plaatse van de gewrichten en gewrichtsbanden. In sommige gevallen, zoals gemeenschappelijke tendinitis, artsen niet duidelijk zijn, volgens "Rheumatology Secrets" door Sterling West MD, "of de BCP kristallen zijn de oorzaak van tendinitis of dat de BCP wordt afgezet als reactie op chronische spanning in een slecht doorbloed gebied. " Vanaf deze publicatie, zijn er verschillende effectieve behandelingen voor BCP kristallen en de voorwaarden die leiden (of zijn gerelateerd aan andere manier). Er is echter een bedrijfszekere behandeling voor artritis, tendinitis en bursitis.

instructies

1 Let op waar uw pijn is. Als u problemen gezamenlijk, ligament pijn of pijn aan pezen in de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de knieën, schouders, ellebogen of rug, kunt u last heeft van artritis of tendinitis en hebben BCP deposito's.

2 Maak een afspraak met uw arts. Informeren hem je met regelmatige gewrichtspijn en heb gelezen over BCP kristallen.

3 Identificeer de BCP kristallen door middel van licht of elektronenmicroscopie. Individuele kristallen zijn moeilijk te identificeren en zijn duur om nauwkeurig vast te stellen. In veel gevallen, de kristallen zijn asymptomatisch en worden daarom verondersteld een gevolg van een scheur of een ander letsel. Typisch, als een arts een opbouw of ontsteking ziet in uw gewrichten gaat ervan uit dat hij het is een kalkafzetting en begint met de behandeling zonder verdere tests.

4 Begin met corticosteroïden of cortisone behandelingen zoals voorgeschreven door een arts. Gelokaliseerde schoten in de getroffen gebieden is aangetoond dat pijn en ontsteking te verlichten als gevolg van diverse calciumdepot aandoeningen. Verschillende orale medicatie zijn ook beschikbaar via recept.

5 ondergaan chirurgische behandeling van het getroffen gebied zoals voorgeschreven door een arts. De oplossing tot ernstige pijn zal waarschijnlijk chirurgische aard, terwijl de detectie van asymptomatische BCP kristallen kunnen leiden tot fysiotherapie.

6 Vraag uw arts over gepulseerde ultrasone therapie. Volgens Sterling West MD, de procedure "heeft belofte getoond oplossen BCP kristallen."

Hints

  • BCP kristallen kunnen niet worden opgelost of behandeld worden zonder de raadpleging en bijstand van een getrainde arts; alle pogingen anders kan resulteren in verdere gewrichtsschade of ernstige pijn.