Hoe te Apparatuur op de HK 91 Aanpassen

Hoe te Apparatuur op de HK 91 Aanpassen


De HK 91 is een voorloper van de HK G3. De Duitse onderneming Heckler en Koch vervaardigd 91S in de jaren 1980 en G3 in de jaren 1990. De G3 / 91 platform is nu stopgezet. In de jaren 1950, Heckler en Koch ontworpen wat later het model 91 en later de alomtegenwoordige G3, die nog steeds in militaire dienst vandaag in de 7.62x51 NATO kaliber geworden. De HK 91 is een veelzijdige vuurwapen. U kunt het op verschillende manieren zonder de hulp van een wapensmid, maar met een geweermaker biedt veel meer mogelijkheden.

instructies

1 Onderscheiden of je hebt een Picatinny rail aan de bovenkant van de 91. Om aangepaste onderdelen toevoegen, moet dit spoor de lengte van de bovenste ontvanger lopen en voldoen aan de voorraad. De Picatinny rail zal zien als een gegroefde stuk metaal geschroefd in de top van de ontvanger. Als je pistool komt niet met het spoorwegsysteem, het aanbrengen van onderdelen zal heel moeilijk, zo niet onmogelijk is geworden.

2 Procure de HK klauw te monteren door ze te bestellen bij uw lokale pistool winkel of uit het internet. Deze klauw zal dienen als de basis voor uw keuze van een traditionele optische, zodat u om het te monteren zonder boren of bewindvoerder tikken.

3 Monteer een optische volgens de gekozen optiek de handleiding. Zeiss-lens zijn over het algemeen beschouwd als goed te werken met HK montagesystemen.

4 Heeft u een wapensmid bevestig de Picatinny spoor naar de 91 als u besluit om rode stip of holografische optiek gebruiken vanaf EOTech, Aimpoint of trijicon.

5 Schuif de forestock handvat en uw keuze van-rail gemonteerde wapen op de Picatinny rail. elementen toe te voegen aan de rail is heel eenvoudig - gewoon lijn de opening in de greep en het wapen met de rail en schuif het element langs de rail naar de gewenste positie. Zodra de gewenste positie is bereikt, schroef het element voor een perfecte pasvorm. De rail element zal komen met aanvullende instructies.

6 Heeft u een wapensmid vervanging van uw standaard trekker groep met een PGS-1 trekker groep als je een sterk veranderd kijkje wilt of u gebruik maakt van de 91 voor dedicated schietvaardigheid.

7 Zet uw 91 met de hulp van een wapensmid om 7.62x39 of .22 kaliber.

Hints

  • Bij twijfel, raadpleeg een wapensmid.
  • Voer altijd onderhoud aan gelost vuurwapens.