Hoe te Anterior Neck spieren te versterken

Hoe te Anterior Neck spieren te versterken


De mogelijkheid om informatie binnen handbereik te hebben: hoe te versterken Anterior Neck MusclesBy Francine Milford, heeft LMTThe computer ons één van de grootste geschenken die we ooit hebben gekregen gegeven. Maar de computer heeft ook geleid tot een ruggengraat kwaal probleem dat van invloed is op acht van de 10 Amerikanen. Dit probleem heet de Forward Head Posture Syndrome of FHP voor short.People die lijden aan deze aandoening wordt gekenmerkt door het bekijken van hun profiel dat naar voren toont afronding schouders en een naar voren uitstekende hoofd. Dit is wat er gebeurt als de spieren van de nek begint te verzwakken, of atrofie. Wanneer de spieren van de nek beginnen te verzwakken, kunnen andere problemen beginnen te ontstaan. Hiertoe behoren hoofdpijn, pijn en injury.The spieren van de nek voor niet alleen beweging van het hoofd, maar ook voor beweging van de schoudergordel. Opbouwen en onderhouden van de voorste nek spierkracht nodig is om een ​​goede houding te bieden en te beschermen tegen verwondingen, pijn en fatigue.Listed hieronder is een eenvoudige oefening die u kunt uitvoeren om te helpen versterken anterior nekspieren in slechts minuten per dag. U kunt deze oefeningen elke dag uit te voeren. Zij zijn het best gebeuren in combinatie met oefeningen die de achterste nekspieren te versterken.

instructies

Doe het Terwijl u zitten of staan

1 Hoe te Anterior Neck spieren te versterken


Met behulp van een goede houding, kan deze oefening worden gedaan in een zittende of staande positie. Zorg ervoor dat u een mooie rechte houding in je stoel te houden met uw wervelkolom uitgebreid en niet naar voren zakte. Voeten moeten plat op de vloer.

2 Hoe te Anterior Neck spieren te versterken


Plaats de hielen van beide handen op je voorhoofd met je ellebogen gebogen voor je.

3 Hoe te Anterior Neck spieren te versterken


Neem een ​​mooie diepe adem in en als je uitademt langzaam op je voorhoofd tegen de hielen van je handen als je probeert je kin naar je borst te brengen. Doe dit voor minstens een telling van zes. Laat de spanning en herhaal deze oefening voor een totaal van acht herhalingen.

Hints

  • Heb je adem niet vast tijdens het uitvoeren van deze oefening. Zorg ervoor dat u mooie ritmische ademhaling te houden. Niet te veel weerstand niet van toepassing. Je moet net genoeg druk te voelen, zodat u kunt het gevoel dat je spieren werken.
  • Let op: Raadpleeg altijd uw primaire zorgverlener voor het begin van deze of een andere oefening. Stop met deze oefening als je je voelt een scherpe pijn of ongemak.