Hoe te acupressuur veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap

Hoe te acupressuur veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap


Acupressuur is het proces van het gebruik van handen of knokkels op bepaalde drukpunten in het lichaam van een persoon voor pijnbestrijding. Zwangere vrouwen kunnen acupressuur gebruiken om pijn te verlichten tijdens de zwangerschap en de bevalling, en om de baby in de juiste positie te verplaatsen voor de bevalling.

instructies

1 Breng stevige druk om de druk punt met uw duimen of knokkels. Zodra je het drukpunt te lokaliseren, moet het gebied tender aanvoelen. Druk en houd deze voor maximaal vijf minuten. Stevig masseer het punt gebied. Het gebied moet warm worden en geven een tintelend of zoemend gevoel op de juiste wijze uitgevoerd.

2 Zoek het P6 punt om misselijkheid te verlichten tijdens de zwangerschap. Tijdens het eerste trimester, veel vrouwen hebben last van ochtendmisselijkheid. Op je innerlijke pols, lokaliseren en druk uit te oefenen op het punt dat is ongeveer drie vingers breedte omhoog uit je hand.

3 endorfine met de punten in de palm van je hand. Houd een kam in de hand met de tanden drukken in de plooi tussen je handpalm en vingers. Deze endorfine, waardoor je meer energie en het beheer van de pijn. U kunt ook op deze punten tijdens de bevalling om de pijn te beheren tijdens de weeën.

4 Vermijd het gebruik van punten die vermoeid te vroeg kan veroorzaken. Vóór 37 weken, moet drukpunten in uw schenen, schouders, billen en tussen duim en wijsvinger worden vermeden. Deze punten kunnen brengen op sterke weeën en risico plaatst je in arbeid te vroeg.

Hints

  • Ga op zoek naar het advies van een erkende acupuncturist of acupressurist voor het begin van elke vorm van acupressuur op uw eigen. Zij zullen in staat zijn om u precies te leren waar de punten zijn en hoe ze je lichaam en de zwangerschap van invloed.