Hoe te ABS met Medicine Ball oefeningen versterken

Hoe te ABS met Medicine Ball oefeningen versterken


Leer hoe u gebruik maken van twee van de meest effectieve manieren om je buikspieren te versterken, in het comfort van uw eigen huis, met slechts een geneesmiddel bal en een oefening bal. Voor het doen van deze oefeningen, moet u uw lichaam op te warmen met ongeveer vijf minuten van het licht cardio. Je moet beginnen door het doen van een set van ongeveer 10-15 herhalingen en werk je weg tot drie sets van 10-15 herhalingen wanneer je lichaam voelt comfortabel. In dit artikel wordt stap voor stap uit hoe je vier basisoefeningen met een geneesmiddel bal die zal bijdragen aan de versterking van uw buikspieren te doen verklaren.

instructies

Hoe te ABS met Medicine Ball oefeningen versterken

1 Leg Extensions de uitoefening bal onder je bovenrug met Medicine BallPosition. Houd het geneesmiddel bal over je borst en de positie van uw benen in een hoek van 90 graden. Next, laat je armen achter je, terwijl het uitbreiden van uw rechterbeen. Keer terug naar de beginpositie en herhaal met je linkerbeen.

2 Medicine Ball LungeStart in een lunge positie met je linkerbeen in uit van u en uw knie boven je enkels. Houd het geneesmiddel bal, lager in een lunge en breng de bal naar beneden naar uw linkerheup. Next, strek je knieƫn en breng de bal recht boven je hoofd en onderrug in een lunge, het positioneren van de bal naar je rechterheup. De beweging van het geneesmiddel bal zal een cijfer acht lijken. Herhaal deze oefening aan uw rechterhand.

3 All Around CrunchesPosition jezelf face-up op de uitoefening bal en houd de medicijn bal in beide handen. Begin met je lichaam gedrapeerd over de uitoefening bal met je armen gestrekt achter je. Contract je buikspieren om je bovenrug van de bal te tillen en breng het geneesmiddel bal naar je linkerdij als je draai naar links. Herhaal dit voor 10-15 herhalingen en schakel kanten.

4 Bal BalanceSit rechtdoor de oefening bal met je armen gestrekt aan weerszijden van jou. Plaats een voet op het medicijn bal, die moet worden uitgerust voor u. Zodra u stabiel bent, til de andere voet van de vloer en houd het in de lucht voor vijf seconden. Vervolgens rust het op het geneesmiddel bal met de andere voet. Houd in deze positie gedurende ongeveer 15 minuten en herhaal.

Hints

  • Voor het beste resultaat, gebruik maken van deze oefeningen met cardio en een evenwichtige voeding.
  • Zoals bij elke oefening, stop dan meteen als je je voelt pijn of ongemak.