Hoe Spot hoge bloeddruk Symptomen

Hoe Spot hoge bloeddruk Symptomen


Als u denkt dat u kan worden met een hoge bloeddruk symptomen die u bent niet alleen. Volgens de American Heart Association ongeveer 74 miljoen mensen in de VS over de leeftijd van 20 hebben een hoge bloeddruk. Studies tonen aan dat de totale sterftecijfer veroorzaakt door hoge bloeddruk is dan 18% van de bevolking en stijgende. Hier zijn de tekenen die je moet letten als u denkt dat u kan worden met een hoge bloeddruk symptomen.

instructies

1 Kijk voor stampende in je oren, nek of borst. Dit bonzen kan een indicatie zijn dat uw bloeddruk gevaarlijk hoog zijn en moet u onmiddellijk medische hulp te zoeken.

2 Kijk voor ernstige hoofdpijn, vermoeidheid en / of verwardheid. Kijk om te zien of u met eventuele problemen met het gezichtsvermogen als gevolg van het bovenstaande, omdat dit een indicatie moet je bloeddruk zou kunnen zijn.

3 Kijk zelf om te zien als je het hebben van een onregelmatige hartslag. Neem je hartslag op je nek. Hoe dichter je bij het hart, hoe makkelijker het is om te bepalen. Let op als uw hartslag is niet een vast ritme.

4 Kijk voor pijn op de borst of bloed in de urine. Pijn op de borst kan ook een teken van een hartaanval dus bijzondere aandacht besteden en medische hulp onmiddellijk.

5 Kijk uit voor braken of misselijkheid. Als u een van de bovenstaande symptomen van een hoge bloeddruk merken moet u uw bloeddruk onmiddellijk gecontroleerd. Beter nog, de aankoop van een thuis bloeddrukmeter of ga naar uw lokale apotheek en gebruiken hun vrije bloeddruk tester.

Hints

  • Laat uw bloeddruk regelmatig gecontroleerd. Typisch hypertensie wordt beschouwd als een "stille moordenaar", omdat de symptomen niet verschijnen totdat de toestand is gevorderd.
  • Bezoek uw arts en krijgen een formele diagnose.
  • Roep onmiddellijk medische hulp als uw symptomen erger worden of als u denkt dat uw symptomen kunnen levensbedreigend zijn.