Hoe speel je in een Pro-Am Golf Tournament

Meer dan veel andere sporten, golf biedt de mogelijkheid om deel te nemen met professionals - zelfs de allerbeste. Zeer weinig basketbalfans ooit een kans om één op één met Michael Jordan gaan halen - noch zou ze willen waarschijnlijk. Maar een amateur golfer die bereid is om een ​​inspanning te leveren - en breng wat geld - kunnen 18 holes met Tiger Woods spelen. Het is zelfs mogelijk Tiger zou de golfer een tip over hoe te raken een aandrijving langer dan 185 yards te geven.

instructies

1 Opzetten van een United States Golf Association (USGA) handicap. Dit is een eis van bijna alle pro-am toernooi. Dit kan worden gedaan door middel van uw huis cursus en een aantal andere sites.

2 Bepaal welk niveau van pro-am u wilt spelen. Op regionaal niveau, bijvoorbeeld, zijn er vaak pro-am gebeurtenissen speelden heel vaak met professionals worden getrokken uit de rangen van de Professional Golf Association Section.

3 Controleer grotere regionale toernooien zoals staat open toernooien. Veel van deze draw touring voors en velen hebben een pro-am.

4 Neem contact op met uw lokale PGA professional. Express een belang in het spelen in een pro-am. Hij of zij zal vaak mogelijkheden en dit kan een nog prettiger ervaring te bieden, omdat je wordt spelen met mensen die je kent.

5 Controleer de Nationwide Golf Tour lijst van pro-am. Veel van de Nationwide toernooien hebben pro-ams events. Dit is een kans om te spelen met aanstormend talent of zelfs professionals die op de PGA tour zijn geweest.

6 Ontdek de Champions Tour en de zaterdag-serie Pro-am. De Champions Tour is een kans om te spelen met senior touring profs, en de zaterdag-serie is een kans om te spelen met professionals die een vrijdag cut in een PGA Tour evenement gemist.

7 Kies een regelmatige tour evenement en ontdek wat er nodig is om te spelen in zijn pro-am. Elk evenement heeft één op de woensdag voor het evenement (met uitzondering van de evenementen gericht op pro-ams, zoals de AT & T Invitational en Desert Classic).

Hints

  • Tijdens het spelen in een tour evenement pro-am vindt u een ronde met één van de beste golfers van de wereld te krijgen, zal het ook kost waarschijnlijk ergens in de duizenden dollars, omdat meestal alleen sponsors spelen in deze pro-am. Elk toernooi heeft zijn eigen schema's en dient apart op haar website worden onderzocht.