Hoe speel je in een Keeper Fantasy Football League

Keeper fantasy voetbalcompetities zijn voor echte diehard fantasy sports-speler. Zodra u deelnemen aan een competitie, bent u te verbinden aan die nog in de competitie gedurende ten minste drie jaar en je moet spelers van het ene jaar op het andere te behouden. Een regelmatige fantasy league is een jaar-op-jaar propositie, en dus minder van een verbintenis vereist. Echter, de keeper competitie is een grotere uitdaging en kan meer onderhoudend als ieder team blijft actief zijn.

instructies

1 Toegang tot een fantasy football keeper league. U kunt online deelnemen aan een willekeurige league of je kunt mensen die je kent als ze behoren tot een verbond met alle open slots te vragen (zie bronnen hieronder).

2 Onderzoek van de spelers van het oorspronkelijke ontwerp. Als u deelneemt aan een reeds gevestigde keeper league, erachter te komen welke spelers de andere eigenaren houden. Niet waardevolle onderzoekstijd op die spelers verspillen. Ook vragen de commissaris van de keeper competitie voor de regels voor de nieuwkomers, omdat elke competitie heeft zijn eigen set van regels.

3 Formuleer en te rangschikken uw lijst met beschikbare spelers volgens de competitie scoren regels. Sommige competities zet meer waarde aan touchdowns in hun scoring systeem en een aantal waarde yardage kregen meer. Nadat u de informatie ontvangt, staan ‚Äč‚Äčelke beschikbare speler dienovereenkomstig.

4 Neem deel aan de keeper league ontwerp. Vergeet niet dat een aantal van de spelers zullen uw concept op je team voor de volgende jaren. Kies daarom niet alleen het huidige seizoen, maar seizoenen zo goed komen. Meng in jongere spelers met oudere dierenartsen, zodat u vervangingen hebt als spelers met pensioen gaan.

5 Speel het seizoen en dan beslissen welke spelers je wilt na het seizoen te houden. Meestal een keeper league kun je ten minste drie spelers te houden. Zorg ervoor dat alle off-season activiteit, zoals welke teams op te stellen waarin de spelers in het echte leven, als er gewonden of van het veld en zorgen voor een van de spelers op je rooster te controleren.

6 Aanwijzen waarin de spelers te houden als het nieuwe seizoen begint. ontwerp dan nieuwe spelers om de resterende posities op uw team te vullen.