Hoe speel je Four Ball Golf?

Hoe speel je Four Ball Golf?


Golf wordt meestal gespeeld als een individu evenement met spelers het opnemen van hun eigen score. Echter, vier-ball golf laat partners om samen te strijden tegen een ander team van twee partners. Vier-ball wedstrijden gespeeld kan worden onder vrienden en in de lokale toernooien, en maken deel uit van de Ryder Cup toernooi. Wanneer je speelt vier-ball golf, alleen de betere score telt. U kunt vier-ball golf te spelen als ofwel een matchplay of stroke-play format.

instructies

match Play

1 Laat elke speler tee off en speel het eerste gat als hij zou normaal gesproken tijdens het spelen van golf. Na de tee shot, het verste bal uit het gat speelt eerst. Echter, als beide partners in orde zou schieten, partners kan de ballen in welke volgorde ze kozen spelen. Bijvoorbeeld, als speler 1 en speler 2 van het team een ​​eerste en tweede zouden schieten, kunnen zij de volgorde te schakelen als ze ervoor kiezen.

2 Selecteer de lagere score van elk team te tellen. Bijvoorbeeld, als speler 1 van team A schiet een 6 en speler 2 van team A schiet een 4, een score van 4 zou worden meegeteld voor het team.

3 Vergelijk de lagere score van team A aan de lagere score van team B en geven de laagste score een punt voor het winnen van het gat. Bijvoorbeeld, als team A's laagste score was 4 en team B de laagste score was 5, team A zou het gat te winnen. Als laagste score beide team is hetzelfde, is het gat gesplitst 1/2 en 1/2.

4 Herhaal de eerste drie eerste stappen voor elke hole die vervolgens wordt gespeeld vergelijkt het aantal gaten gewonnen om de winnaar te bepalen. Bijvoorbeeld, als team A wint 10 1/2 gaten en team B wint 7 1/2 gaten, team A zou de winnaar zijn.

Stroke Play

5 Laat elke speler tee off en speel het eerste gat als hij zou normaal gesproken tijdens het spelen van golf. Na de tee shot, het verste bal uit het gat speelt eerst. Echter, als beide partners in orde zou schieten, partners kan de ballen in welke volgorde ze kozen spelen. Bijvoorbeeld, als speler 1 en speler 2 van het team een ​​eerste en tweede zouden schieten, kunnen zij de volgorde te schakelen als ze ervoor kiezen.

6 Selecteer de lagere score van elk team te tellen. Bijvoorbeeld, als speler 1 van team A schiet een 6 en speler 2 van team A schiet een 4, een score van 4 zou worden meegeteld voor het team.

7 Herhaal de eerste twee stappen voor elke hole, het opnemen van de laagste score van het team op het gat.

8 Er werden de schoten per gat voor elk team na het beëindigen van de ronde van golf. Het team met de laagste score wint. Bijvoorbeeld, als team A in totaal 78 schoten gehad en team B had een totaal van 75 schoten, zou team B winnen.