Hoe snel kan je gewicht te verliezen op een Liquid-Only dieet?

Hoe snel kan je gewicht te verliezen op een Liquid-Only dieet?

Naar aanleiding van een vloeibaar-only dieet is de snelste manier kunt u gewicht te verliezen, terwijl nog steeds noodzakelijke voedingsstoffen. Echter, je moet oppassen voor overdreven claims van effectiviteit van diverse commerciële vloeibare voeding producten, met name over een lange periode van tijd. Terwijl uw gewichtsverlies waarschijnlijk snel zal zijn op het eerste, die moeten helpen om je aan te moedigen, zal het waarschijnlijk afbouwen na verloop van tijd. Liquid-only diëten mogelijk niet alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft bevatten, en ze kunnen gezondheidsproblemen opleveren, vooral als u een reeds bestaande toestand. Voordat u begint met een dergelijk dieet, raadpleeg dan uw arts voor zijn advies en goedkeuring.

Liquid-Only Diet Basics

U kunt de aankoop merknaam vloeistof alleen dieetproducten in de winkels, of uw arts kan raden u probeert een medisch toezicht vloeibaar dieet programma met recept dieet shakes. Hoe dan ook, zult u al uw maaltijden te vervangen door shakes gemaakt van voeding eiwitpoeder plus melk, sap of water. Het poeder moet u voorzien van ongeveer 800 calorieën per dag - gelijkmatig verdeeld in drie of vier porties - plus de juiste hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten. Het zal ook vitaminen en mineralen toegevoegd hebben, zodat je niet ondervoed raken tijdens het eten van een dergelijke beperkte dieet.

Het toevoegen van calorieën

Vrouwen moeten gemiddeld ongeveer 2000 calorieën per dag eten om lichaamsgewicht te handhaven, en mannen hebben meer - ongeveer 2700 calorieën gemiddeld. Sinds het duurt een 3500-calorie tekort om 1 pond te verliezen, veel mensen schatten dat ze kunnen verliezen 3-4 pond. elke week door het eten van slechts 800 calorieën per dag. Wanneer u eerst uw vloeibaar-only dieet te beginnen, kunt u het gewicht dat snel te werpen - misschien tot 3 lbs. per week gedurende de eerste 2-3 weken van het dieet.

Long-Term Resultaten

Helaas, gewichtsverlies op uw vloeibaar-only dieet vrijwel zeker zal vertragen na de eerste paar weken u het programma te volgen. Dat komt omdat wanneer je terug ernstig bezuinigen op calorieën in een poging om gewicht te verliezen, je stofwisseling afneemt. In feite, op een dieet zeer caloriearm zoals een vloeistof alleen dieet, het lichaam eigenlijk "honger" modus, vertraagt ​​de stofwisseling en de gewichtsverlies inspanningen aanzienlijk.

Realistisch, hoewel je zou kunnen werpen 10 pond. of meer in de eerste maand van het programma, kan uw gewichtsverlies tarief dalen met 50 procent of meer als je de derde maand te bereiken. Volgens de Vanderbilt University, vrouwen die een populaire commerciële dieet gedurende 12 weken verloor 14 lbs gevolgd. in totaal gemiddeld, terwijl de mannen in het programma verloren gewoon verlegen van 19 pond.

overwegingen

Oefening kan u helpen om uw stofwisseling te houden van het vertragen van te veel, en onder medisch toezicht dieet programma vloeistof alleen vereisen doorgaans een vorm van dagelijkse fysieke activiteit. Als u regelmatig en krachtig te zijn bij het volgen van een vloeibaar dieet, kan je gewichtsverlies resultaten die beter dan gemiddeld zijn te zien. Echter, je moet niet een dieet te beginnen en lichaamsbeweging plan zonder overleg met uw arts. Liquid-only diëten, toen volgde enkele weken of meer, kan leiden tot ernstige medische problemen zoals galstenen, leververvetting en zelfs een onregelmatige hartslag. Zorg ervoor dat u een volledig lichamelijk gehad en gekregen van de ok van uw arts voordat u uw vloeibaar-only dieet programma te starten.