Hoe snel gaat enkel Lopend Help Lose Weight

Wandelen is een van de beste, eenvoudigste en gezondste manieren om de snelheid van het gewichtsverlies onder begeleiding van een gezond eten plan. Wandelen is goedkoop in dat je hoeft alleen maar een paar goede wandelschoenen; walking geen bijzondere vaardigheid vereist; en wandelen helpt je verliest en te onderhouden gewicht. Dus lace up die sneakers en hoofd uit voor een wandeling.

Één Stap tegelijkertijd

Wandelen 10.000 stappen of ongeveer 5 mijl moet een persoon duurt ongeveer een uur als een gematigde, 12 minuten tempo wordt gehouden. Dit is het bedrag voorstellen voor de algemene voordelen voor de gezondheid en gewichtsverlies.

intervallen

Als een uur wandelen lijkt te intimiderend, met een interval van 20 minuten wandelingen zijn net zo voordelig. Verwerk beweging gedurende de dag omdat die kleine stappen te plukken grote beloningen.

calorie Burn

Zestig minuten lopen brandwonden tussen de 300 tot 500 calorieën (bedragen zullen verschillen afhankelijk van het gewicht van een persoon). In slechts 10 dagen wandelen die een 1 pond gewichtsverlies zou kunnen betekenen.

Lose 35 pond. in een jaar

Een uur lopen in een snel tempo dagelijks een jaar kan leiden tot een verlies van 35 pond. Dit kan zelfs worden bereikt zonder dieet.

metabolisme Booster

Wandelen niet alleen calorieën verbrandt tijdens het lopen, het verhoogt ook het metabolisme. Dagelijks lopen kan helpen je metabolisme verbrandt calorieën voor maar liefst 12 uur na slechts 2 mijl lopen. Wandelen kan ook een vermindering van uw eetlust.

Wanneer U zult merken de voordelen

Na 6 weken veel moeten beginnen om de voordelen te zien van een stevige dagelijkse wandeling. Het gewicht zou moeten beginnen af ​​te vallen, je zult gezonder voelen en je zal er beter uitzien.