Hoe slecht is Alcohol voor Weight Loss?

Hoe slecht is Alcohol voor Weight Loss?

Gemiddeld 36 procent van de mannen en 21 procent van de vrouwen te consumeren alcohol per dag, volgens Fox News Magazine. Bij het aanbreken van een gewichtsverlies reis, alcohol is vaak het eerst op de "no-no" lijst. Hoewel het mogelijk is om alcohol te drinken met mate en toch afvallen, kan regelmatige of overmatig alcoholgebruik aanmerkelijk hinderen uw gewichtsverlies inspanningen.

Fooien Terug Calorieën

Alcohol zelf bevat 7 calorieën per gram - bijna het dubbele van de 4 calorieën per gram van eiwitten en koolhydraten en slechts 2 calorieën minder dan de 9 uit vet. In tegenstelling tot koolhydraten, eiwitten en vetten uit de hele voedsel, echter, alcohol geeft geen gevoel van verzadiging, zodat u de kans om deze calorieën te drinken in aanvulling op de calorieën je eet bent. Het is niet alleen de calorieën in alcohol zelf die storingen veroorzaken bij gewichtsverlies, maar ook de calorieën die afkomstig zijn van mixers, zoals frisdrank en zoete stroop. Terwijl een 4-ounce glas rode wijn bevat 95 calorieën, een margarita packs maar liefst 550 calorieën. Dat is bijna de helft van uw gehele calorieën tellen voor de dag als je op een 1200-calorie gewichtsverlies dieet.

Drinken Away Remmingen

Alcohol heeft de neiging tot lagere remmingen, waardoor je meer kans om te genieten van voedingsmiddelen die u anders uit de buurt van wanneer het proberen om gewicht te verliezen zou blijven. U kunt beginnen met goede bedoelingen, maar na een paar drankjes, die pizza en de frieten of nacho's zijn niet zo off limits als u oorspronkelijk had gepland.

Knoeien met Metabolisme

Het drinken van alcohol interfereert ook met de manier waarop je lichaam vet verbrandt, een essentieel onderdeel voor een succesvolle gewichtsverlies. Normaal gesproken is de lever metaboliseert vet calorieën zodat u om ze te gebruiken voor energie. Als je alcohol drinkt, vetstofwisseling neemt een achterbank aan de afbraak van de alcohol. In plaats van het gebruik van vet voor energie, je lichaam draait om de calorieën uit de alcohol. Dit veroorzaakt een ophoping van vetzuren en gewichtsverlies kan belemmeren.

Drinken Slim

Je hoeft niet om alcohol volledig te vermijden als je probeert om gewicht te verliezen, maar het beperken van de consumptie en het maken van slimme keuzes zijn essentieel voor succes. Wanneer u drinkt, drink niet meer dan de aanbevolen hoeveelheden - één drankje per dag voor vrouwen en twee glazen per dag voor mannen. Een drankje wordt gedefinieerd als 5 ounces van wijn, 12 ounces bier of 1,5 ounces van geesten. Kies wijn, licht bier of een low-calorie mixer, zoals sodawater, over sap of cola. Heb diner niet overslaan in een poging om calorieën te besparen. In plaats daarvan eet een gezonde, bevredigende maaltijd voor u genieten. Op die manier heb je minder kans om te veel of binge drinken op ongezond voedsel zijn.