Hoe Set Up een Fly Reel

Vissen met een vlieg hengel is een ontspannen en plezierige manier om te vissen op veel verschillende soorten vis, van kleine pan vissen om grotere spel vis zoals grote mond bas. Voordat u naar het meer, beek of vijver, is het noodzakelijk om eerst het opzetten van de fly rod outfit die het opzetten van de vliegspoel omvat. Een vlieg reel opgezet zal doorgaans bestaan ​​uit de reel, lijn rug vliegen, vliegen lijn en leider.

instructies

1 Bevestig de vliegen lijn steun aan de haspel door het wikkelen van het einde van de rug lijn rond de spoel van de haspel. Met ongeveer 4 tot 5 inches van de lijn einde dat zich uitstrekt van de haspel, das een prieel knoop om de steun te bevestigen aan de haspel. Bind het prieel knoop door het vormen van een bovenhandse lus met de tag, of losse, eind van de steun rond de hoofdlijn. Bind een andere bovenhandse lus rond alleen de tag einde en trek strak.

2 Wikkel de steun op de haspel door de hendel van de haspel en leiden van de drager op de haspel gelijkmatig. Spool genoeg steun tot het nemen van overtollige ruimte op de haspel niet opgevuld door de lijn en ook zorgen voor een kussen voor de lijn.

3 Bind de vlieg lijn naar de achterkant met behulp van een spijker knoop. Bind de nagel knoop door het leggen van een klein buisje naast de tag einde van de rug. Leg de vlieg lijn op de top van de steun tegenover de tegenovergestelde richting. Vorm een ​​lus enkele centimeters naar beneden vanaf het einde van de vliegen lijn en beginnen met het verpakken van de vlieg lijn rond de rug en de buis met strakke en concentrische lussen. Voer het einde van de lijn door de buis, verwijder de buis, en trek de knoop strak. Trim overtollige met tondeuse.

4 Wikkel het volledige bedrag van vliegen lijn op de haspel. Fly lijn zal hebben vaak gewogen of taps toelopende uiteinden die helpen bij de visserij en gieten. Het snijden van de vlieg lijn kan het ontwerp van de lijn in gevaar brengen.

5 Bind een leider op de vlieg lijn met behulp van een perfectie knoop. Leg de vlieg lijn einde naast de leider einde waardoor enkele centimeters van elkaar overlappen. Vorm een ​​lus met beide stukken van de lijn en wikkel de leider einde van de lijn in en uit de lus 2 keer. Trek de lus strak aanpassen van de knoop als je gaat. Snijd de overtollige met een tondeuse.

Hints

  • Praktijk koppelverkoop de knopen met grotere lijn of cord.Moisten de knopen, in het bijzonder mono filament, aangezien deze kracht zal toevoegen.
  • Wees voorzichtig bij het trekken van mono filament lijn strak als het mogelijk is om jezelf te snijden.