Hoe Set Up een Backyard Badminton Netto

Hoe Set Up een Backyard Badminton Netto


Badminton biedt uren achtertuin plezier voor zowel volwassenen als kinderen. Het spel is zoals tennis, behalve dat kleinere rackets en een shuttle worden gebruikt. Het opzetten van een badminton net is eenvoudig. De rechtbank grootte is universeel, maar de productie stijlen variëren, zodat deze instructies aan te passen aan uw eigen badminton kit te passen.

instructies

Opzetten van een Badminton Netto

1 Het opzetten van de polen. Vele pool groottes bestaan ​​uit twee stukken aluminium die in elkaar schuiven. Schuif de stukjes in elkaar.

2 Bind het net naar de polen aan de bovenkant en aan de aangewezen gebied van het onderste gedeelte van het net. Een oogbout of soortgelijke lus doorgaans wordt gebruikt om de netto bevestigen.

3 Plaats de eerste paal in de grond. Stake hem met tuidraden en gemalen staken voor extra ondersteuning. Trek het net strak en steek de tweede paal op dezelfde manier.

4 Meet het net. Het net moet ongeveer 5 voet hoog in het midden en 5 voet 1 inch boven de polen, maar dit kan niet belangrijk voor recreatief het spel zijn

5 Leg de rechtbank grenzen. U kunt de grenzen met verf, krijt, markeren tape of touw langs de grond en gespannen tussen tent stakes te markeren. Een standaard tweepersoonskamers rechtbank is 44 bij 20 en 44 met 17 voor singles spelen.

6 Markeer de korte en lange lijnen. De lijnen lopen parallel aan het net. De korte servicelijn is 6 feet, 6 inches van het net aan beide zijden van de rechtbank. De lange lijn loopt 2 feet, 6 inches van de rug aan beide zijden van de rechtbank. De service center lijn loopt loodrecht op het net, recht naar beneden het midden van de rechter en alleen binnen het verzorgingsgebied.