Hoe schrijf ik een kanotocht Float Plan

Hoe schrijf ik een kanotocht Float Plan


Kanotochten krijg je uit op het water, het verkennen van de kust en in het algemeen in de wildernis. Bij het nemen van een woestijn trip, kano of anders is het een slim idee - om veiligheidsredenen - een plan ingediend bij de ruimtelijke ordening agentschap of een vriend te hebben. Het bijhouden van een kopie van de vlotter plan met u helpt u ook op koers te blijven, op schema, en het helpt voorkomen dat u verdwaalt. Er zijn geen harde en snelle regels voor het maken van een vlotter plan, maar er zijn bepaalde stukjes informatie die moet worden opgenomen.

instructies

1 Verzamel de kaarten voor de reis gebied en bepaal uw camping gebieden en vertrek en take-out punten. Noteer de geografische coördinaten voor de locaties, of op zijn minst de namen van de gebieden. Plaats deze informatie in de vlotter plan met headers genaamd "Put-in, Take-out, Voorgestelde Camping Areas."

2 Noteer de data en tijden voor elke site voorgesteld. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om in te zetten bij "Bonzo Beach" op 3/3/12, schrijf dit down under 'Put-in. " Voor elke camping gebied, noteer dan de geschatte nacht van aankomst. Voor uw Take-out, noteert u de naam en de tijd die je figuur terug te zijn.

3 Noteer de naam van elk lid van de partij, samen met telefoonnummers en namen. Als er huisdieren op de reis, dit opschrijven, als goed, met ras en de naam van de hond.

4 Een lijst van alle voedsel en spullen op de reis. Foto kopieer de kaart van de reis en markeer de put-in, take-out en camping gebieden te laten samenvallen met het schriftelijk plan.

5 Dien een kopie van het plan met het land management bureau voor de reis locatie (dwz Forest Service, Nationaal Park, BLM.) Als er geen land management kantoor beschikbaar is, laat een exemplaar met een vriend of familielid en geef hem de tijd die u verwacht terug uit van de reis. Schik een vooraf ingestelde tijd voor u om te bellen, hem op de hoogte van uw veilige aankomst. Schik een vast tijdstip dat als je moet niet reageert, zal hij hulpdiensten waarschuwen. Bijvoorbeeld, als u van plan om terug op de middag op 3/15/12, maak een 24-uurs grace-periode vóór de persoon belt hulpdiensten.

6 Een kopie van de reis te plannen in een envelop op de voorruit van de auto van een reis-lid bij de take-out en put-in. Markeer de envelop "Trip-Plan" en laat in zicht.