Hoe schoon Savage 24 J 20 Gauge Shotgun

Een Savage model 24 J shotgun is een over onder configuratie met een open te breken actie. De schutter zal aandringen op een hefboom die zal leiden tot de ontvanger open te breken en laat schelpen worden geladen voor het afvuren. De ontvanger is gesloten, wat ook hanen de slagpin, en het pistool is klaar om te vuren. In dit geval het vat configuratie is een 20 meter en het meest waarschijnlijk een .22 kaliber combinatie met het geweer rond op de top.

instructies

1 Begin door ervoor te zorgen dat het pistool wordt gelost. Open de ontvanger en visueel te inspecteren voor enige schelpen. U kunt ook een paar dunne soort latex handschoenen en andere beschermende brillen of kleding te dragen. Zorg ervoor dat het gebied waarin u werkt goed geventileerd is.

2 Begin met het aanbrengen van de reiniging patch houders beide cleaning rods. Dip een reiniging patch in het oplosmiddel en voeden de natte plek door het oog van zowel de shotgun of geweer bijlage. Voer de patch volledig door het vat een paar keer om grondig nat het vat en los eventuele poeder residu. Als zware poeder residu aanwezig is, herhaal het proces met een andere patch.

3 Verwijder de vuile patch en bevestig een schone, droge patch. Voer dit door de loop. Bevestig een nieuwe patch en herhaal dit totdat de patch komt er schoon uitkomt. Verzadigen andere patch met multi-purpose olie zoals WD-40. Grondig laag de binnenkant van het vat. Dit zal helpen om vocht en fungeren als een roestwerende verdringen. Herhaal dit proces voor de andere vat over te schakelen naar de andere schoonmaakmiddelen stang.

4 Bevochtig een andere patch en veeg de ontvanger werking van het pistool. Werk het oplosmiddel in krappe ruimtes om zo veel poeder resten te verwijderen mogelijk te maken. Gebruik een borstel om losse hardnekkige residu gebieden werken. Veeg de ontvanger schoon met een handdoek en jas met multi purpose olie om roest te voorkomen de vorming van.

5 Volledig veeg over de gehele buitenkant van het pistool met multi-purpose olie en een schone doek. Zorg ervoor dat alle metalen delen, zodat eventuele vingerafdrukken of vocht worden verwijderd en een beschermende barrière wordt toegepast te dekken. Vingerafdrukken zijn zeer schadelijk voor een wapens af door de chemicaliën op de huid en de wijze waarop ze reageren op metalen.

Hints

  • Neem de tijd bij het reinigen van het pistool en het gebruik van het juiste gereedschap voor de job. Er zijn schoonmaak kits die zijn ontworpen met een versterkte staaf die zowel shotgun en geweer hulpstukken kunnen worden gebruikt.
  • Wees voorzichtig bij het werken met poeder oplosmiddelen en oliën. De meeste van deze producten te produceren zware dampen die ontvlambaar zijn dus zorg ervoor dat er voldoende ventilatie. Ook contact met de blootgestelde huid zoveel mogelijk te vermijden.