Hoe Quick Feet ontwikkelen

Ongeacht de sport, kan een snelle voeten het verschil tussen een goede atleet en een grote. Er zijn eindeloos veel oefeningen die gedaan kan worden om te voet de snelheid van een speler te verbeteren, en hier zijn een paar die je zullen helpen in elke sport.

instructies

1 Banden. Jullie hebben allemaal gezien dat de oude voetbal films waar spelers lopen door middel van banden, en wat denk je: het werkt echt. High-stepping door middel van banden of uitgestrekte snaar dwingt de sporter om hun knieën te krijgen, worden nauwkeurig met hun voeten, blijf op de bal van hun voeten en hun balans te houden. Om de atleet op de ballen van zijn voeten te houden, probeer dan met hem backpedal terug naar het startpunt in plaats van alleen het joggen.

2 Het plein. Opgericht vier kegels in een 10 x 10-foot plein. Laat de speler start door schuifelen (side-stepping) van links naar rechts langs de buitenkant van de ene kant van het plein. Zodra ze krijgt tot het einde, hebben ze backpedal, dan shuffle terug de andere kant, van rechts naar links, en dan haar sprint naar voren en herhaal. Afhankelijk van de leeftijd en het vermogen, de speler doen variëren van vijf tot 12 keer. Zorg ervoor dat de speler neemt korte stappen als ze schudt en dat ze hun voeten niet wordt overschreden. Zorg er ook voor de speler moe, dat ze houdt haar knieën gebogen en haar romp rechtop.

3 Het rooster. Er zijn eindeloos veel oefeningen die kunnen worden gedaan met het net en hier zijn slechts een paar te noemen. Het opzetten van zes kegels in een rechte lijn een werf van elkaar. Vervolgens een kegel aan weerszijden van het rooster over een werf en een half weg. Dit zullen de 'marker kegels. "Laat de speler shuffle diagonaal heen en weer tussen de kegels, gaan de hele weg naar de marker kegels. Laat ze gaan door het hele net en vervolgens backpedal terug naar het beginpunt. Run de speler door de boor 6 tot 10 maal. Zorg ervoor dat de speler is het nemen van korte, snelle stappen en dat ze hun voeten niet kruisen. Zorg ervoor dat de knieën gebogen en de speler is laag bij de grond.

4 Hoppen. Laat de speler hop over de kegels in het net, en dan backpedal terug naar het beginpunt buitenkant van de marker kegels. Zorg ervoor dat zijn voeten bij elkaar en dat hij krijgt lucht bij elke hop. Laat de speler doe dit 15 keer. Vijf met beide voeten, vijf hoppen op de rechter voet en vijf hoppen op de linker voet.

5 Sprint terug. Laat de speler line-up met uitzicht op de grid in lijn met de markering kegel. De speler zal naar voren sprinten door de eerste twee kegels van het rooster totdat ze is in lijn met de andere marker kegel, dan backpedal direct terug via dezelfde kegel. Heb haar stap naar de kant en ga door de volgende kegels. Nadat ze hun weg door het hele net, hebben de speler neemt een gemakkelijke jog terug naar het beginpunt en herhaal. Laat de speler gaan door middel van drie keer en neem dan een 60 seconden pauze. Na het doorlopen van drie keer, neem dan een twee-minuten pauze en ga vervolgens door zes keer met een 30-seconde pauze na de derde set.Make ervoor dat de romp van de speler is rechtop en hun knieën gebogen. Als ze moe, zullen ze de neiging om vooruit en achteruit te leunen, of niet helemaal naar de kegel. Zorg ervoor dat hun benen het werk doen, en zorg ervoor dat ze gaan helemaal naar de markering kegels.

Hints

  • Er zijn letterlijk duizenden andere boren of variaties van deze oefeningen die gedaan kan worden om te voet de snelheid te verhogen. Deze oefeningen zijn een goed startpunt voor een sport, maar zorg ervoor dat mond-speed trainingen zijn elke keer anders.
  • Zorg ervoor dat de speler strekt zich voor en na. Deze bijzondere boren Alle isoleren van een of twee spiergroepen en kramp kan optreden als de speler niet goed uitgerekt.
  • Blijf gehydrateerd. Of het nu binnen of buiten, verblijf gehydrateerd is altijd belangrijk in een training zoals deze. Zorg ervoor dat de speler constant water gedurende de sessie. Dit zal ook helpen kramp te voorkomen.
  • Raadpleeg altijd een arts voor het plegen van enig inspannende activiteiten.