Hoe plan Wat te eten tijdens het wandelen

Het is geweldig leuk om uit het hoofd op een wandeling, of het nu een uur durende wandeling op een grindpad of een hele dag op een berg en rug. Weten wat soorten voedsel in te pakken kan het verschil tussen een gezellig uitje en laatste mijl waar je zwak, chagrijnig en geobsedeerd door de verre inhoud van uw koelkast bent te maken. Lees verder om te leren hoe te plannen wat te eten tijdens het wandelen.

instructies

1 Bedenk hoe lang je verwacht om buiten te zijn. Zult u wandelen door etenstijden? Als dat zo is, mee te nemen genoeg voedsel om die maaltijden tegemoet te komen. Breng snacks voor de extra calorieën je verbrandt in tussen.

2 Voor het ontbijt op de gaan, dragen muesli en mueslirepen. Ze zijn net zo voedzaam als de meeste etenswaren voor het ontbijt, ze reizen goed en het genereren van weinig afval. Terwijl items zoals yoghurt zijn gezond en smakelijk, ze meer verpakkingen en uw bereidheid om te sjouwen steeds stinkende, zuivel bedorven afval voor de rest van uw wandeling nodig.

3 Pak een broodje voor de lunch, bij voorkeur iets met eiwit dat niet slecht zal snel gaan - net als pindakaas en jam. In plaats van het dragen van een broodje tonijn - de mayo kan gaan slecht tegen lunchtijd - probeer een van de verpakte tonijn snacks die mayo omvatten, genieten en crackers. Voor het beste resultaat, breng de inhoud van de doos om een ​​plastic zak voordat u het huis verlaat - en breng een lange lepel.

4 Vermijd suikerhoudende, bewerkte voedingsmiddelen, zoals koekjes en candybars. Ze zijn lekker, maar ze geven je lichaam te weinig van wat het werkelijk nodig heeft. Voor een zoete optie die je lichaam goed zal doen, gewassen appels zijn een goede keuze en ze reizen goed.

5 Als je zult het breken van een zweet, weet dat uw lichaam op zijn minst een beetje natrium nodig. U zult ook willen om jezelf te voorzien van eiwitten gedurende de wandeling. Items die beide wetsvoorstellen past onder meer rundvlees, Turkije of veggie schokkerig en licht gezouten noten, alleen of in trail mix.

Hints

  • Denk na over het verlaten van een koeler in de auto met snacks voor na de wandeling. Dingen zoals kaas en crackers niet houden goed stand in een rugzak, maar ze zullen smaken heerlijk na het koelen in de koelere de hele dag. Mis het mes niet vergeten. Een koude sportdrank is altijd een zoete beloning, ook.
  • Een uitzondering op de regel over suiker op het parcours: een paar pleinen van donkere chocolade ondergedompeld in een draagbare bad pindakaas kan een lange weg naar het stimuleren van uw moraal en zintuiglijke ervaring te gaan.
  • Neem altijd veel water, en drink het voor, tijdens en na het sporten. Uitdroging zal invloed hebben op uw stemming en kon gevaarlijk worden. Zorg ervoor dat je balans van uw inname van water met genoeg voedsel om je voedingsstoffen en elektrolyten niveau te houden.