Hoe Pick Pijlen voor boogschieten

Het kiezen van de pijlen op de tweede plaats te kiezen voor de boeg wanneer je probeert om apparatuur aan te schaffen voor uw boogschieten praktijk. Gelukkig, het plukken pijlen is veel gemakkelijker en minder ingewikkeld dan het kiezen van een boog, maar er zijn nog een aantal fundamentele dingen te zoeken om de perfecte pijlen te krijgen.

instructies

1 Vertrouwd te raken met je boog. De aard van de pijl die u kiest is in hoge mate afhankelijk van de boog die je hebt. Het kennen van het gewicht en de lengte van je boog te trekken zal u toelaten om te kopen pijlen die ofwel schade of niet zal werken met je boog te voorkomen.

2 Kies een houten of aluminium pijlen. Aluminium is een populaire en voordelige keuze voor zowel de jagers en target schutters. Hout, maar is meestal een goede keuze voor doel boogschutters, vooral degenen die schieten met historische re-enactment verenigingen.

3 Meet je draw lengte. Als je ooit geconfronteerd met de beslissing van de aankoop van pijlen die ofwel iets korter of een paar inches langer, lang gaan altijd, want schieten langer pijlen geen invloed op uw opnamen zal hebben. Echter, een korte pijl uit de ogen rust vallen.

4 Bepaal de rug dat je nodig hebt voor je boog. De ruggengraat is de stijfheid van de schacht van de pijl. Zwaardere bogen zal stijver pijl stekels nodig hebben, terwijl de lichtere bogen zwakker stekels nodig heeft.

5 Pas uw pijl selecties, afhankelijk van wat voor soort boogschieten je de praktijk. Boogschieten met een recurve boog vereist pijlen van verschillende metingen dan boogschieten met een verbinding boog, dus zorg ervoor dat u de verkoop assistent van precies het soort boog die u gebruikt op de hoogte.

6 Bekijk de kwalificatie-eisen van het toernooi wordt u fotograferen in, als je een toernooi shooter. Sommige organisaties eisen dat bepaalde specificaties worden voldaan om in aanmerking te komen voor het toernooi. Primitieve boogschutters, bijvoorbeeld, kan alleen gebruik maken van houten pijlen met natuurlijke fletching.

7 Kies uw fletching. Voor het grootste deel is het fletching gebaseerd op persoonlijke voorkeur, maar er voordelen en nadelen aan elk. Bijvoorbeeld, plastic is rustiger, maar veren minder aan een onbedoelde interactie reageren.

8 Druk jezelf uit! Range schutters worden in het bijzonder aangemoedigd om unieke pijlen te ontwerpen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd in een veld van pijlen andere schutter. Jagers willen felle kleuren die gemakkelijk kan worden gezien door bladeren of kwast te halen.

9 Kies de juiste tips voor uw pijlen. Hunters moet heel voorzichtig zijn over het krijgen van de tip dat het beste is voor hun specifieke steengroeven zijn, omdat een aantal tips te klein zijn om neer te halen groter kills kan zijn, terwijl sommige grotere tips te groot voor kleinere dieren te jagen kunnen zijn. Target boogschutters zal willen het bereik doelen die zij het meest zullen gebruiken overwegen, en selecteer de tips die u zullen doorboren, maar niet doordringen, de doelstellingen.

Hints

  • Zorg ervoor dat u gemakkelijk de nocking pijl te identificeren op de boeg vóór de aankoop ervan, want het punt is om te helpen u snel weten de nocking positie. Als je niet gemakkelijk de nocking Fletch kan identificeren, dan is er niet veel zin om ze helemaal.