Hoe Pick een fietshelm

Een fietshelm is de meest essentiële stuk van veiligheidsuitrusting tijdens het rijden een fiets. De meest ernstige fietsongevallen te betrekken bijna altijd hoofdletsel naar fietsers die niet dragen van een helm. Veel mensen een hekel aan helmen, omdat ze enigszins onhandig of om esthetische redenen, maar fietsen zonder helm is als het rijden zonder gordel vastgemaakt. Je zou in staat zijn om weg te komen met het voor een jaar of twee, maar het duurt slechts één ongeval met onherstelbare schade veroorzaken. Daarom is het uitzoeken van een goed passende en fatsoenlijke ogende helm is uiterst belangrijk.

instructies

1 Bepalen wat voor soort fietsen je van plan bent te doen en kies een geschikte type helm om te proberen op. Als u het kopen van een helm voor eenvoudige route of pad rijden, zullen de meeste helmen het werk doen, maar als je gaat racen, mountainbike, of op de fiets 's nachts vaak, wilt u rekening mee te houden. Racers moeten kijken voor helmen met meer padding voor zweet absorptie aan de binnenkant en grotere gaten voor ventilatie. All-terrein of BMX truc ruiters kunnen een helm die de zijkanten en achterkant van hun hoofd bewaakt, als een skateboarden helm willen. Night fietsers moeten helmen met reflectoren of knipperende lampjes te overwegen.

2 Zoek een aantal helmen van het juiste type die esthetisch zijn een lust voor jou. Zelfs als je een helm die perfect past koopt, zult u minder kans om het te dragen als je de manier waarop het eruit ziet haten. Daarom moet u een aantal helmen die er goed uitzien voor u om te proberen op voor montage te vinden. Het laatste wat je wilt is om geld te besteden aan een helm die u niet gebruikt. (Dit is vooral belangrijk bij het kopen van een helm voor een ouder kind.)

3 Zoek een helm die goed past. Weten wat algemene soort helm die u zoekt is slechts een deel van het vinden van de juiste is. Een helm moet goed en comfortabel zit rond het hoofd, terwijl de kinband los genoeg om een ​​vinger past gemakkelijk onder het zou moeten zijn. Veel standaard helmen zijn verstelbaar en hebben padding aan de binnenkant, waardoor ze geschikt voor verschillende hoofd maten. Na het proberen op de helm, beweeg je hoofd rond; de helm niet overdreven verschuiven naar de ene of de andere.

4 Probeer de helm op de fiets alvorens het te kopen. Als u de aankoop van een helm van een fiets winkel, is de kans groot dat ze je in staat te stellen de fiets rond de parkeerplaats of in de straat dragen van een helm om het te testen alvorens te kopen. Soms onvoorziene problemen of ongemak kan ontstaan ​​wanneer fietsen die niet aanwezig is bij het staan ​​met een helm op.

Hints

  • Vergeet niet een helm niet alleen plukken voor esthetiek als je zou kunnen eindigen met iets dat niet goed past of niet geschikt is voor het soort fietsen je doet te doen.
  • De effectiviteit van een helm neemt na verloop van tijd als de interne schuim wordt brozer. Als uw helm is 5 of meer jaar oud, overweeg dan om een ​​nieuwe.