Hoe op te warmen Sweet Oil

Hoe op te warmen Sweet Oil


Zoete olie is een andere naam voor olijfolie en wordt voornamelijk gebruikt om oorpijn te behandelen en te verzachten gehard wax in de gehoorgang. Het heeft een verzachtende en hydraterende werking wanneer het lokaal toegepast. Zoete olie is vol gezonde onverzadigde vetten en moet zorgvuldig worden verwarmd, buitensporige warmte vernietigt de samenstelling van deze vetten en voedingseigenschappen die goed zijn voor de huid. Bovendien kan te veel warmte de tere huid in de gehoorgang te verbranden.

instructies

1 Vul een pot met 3 tot 4 inch water. Plaats het op het fornuis en breng het water tot een langzame kook.

2 Giet een kleine hoeveelheid zoete olie in de Pyrex kom en voorzichtig plaats de schaal in de pot met kokend water. Het water moet een duim of twee onder de rand van de recipiƫnt.

3 Was uw handen en test de temperatuur van de olie na minuut. De olie moet een beetje warm zijn. De huid op je vinger is minder gevoelig dan de huid in je oor dus niet wachten tot de olie voelt zich te warm.

4 Verwijder de kom uit het water en zet de brander uit. Verwijder de pot van het vuur. Test een beetje olie op de gevoelige huid van je innerlijke pols. Het moet comfortabel warm aanvoelen.

Hints

  • Het gebruik van teveel zoete olie in de gehoorgang kan leiden tot een verstopte oor.