Hoe op te warmen om te kajakken

Hoe op te warmen om te kajakken


Het is kritisch, aangezien het bij elke sport, opwarmen en rekken, om verwondingen te voorkomen. Sinds kajakken kracht en uithoudingsvermogen vergt, moet je oefeningen te nemen en rekt je je dagelijkse workout routine om deze op te bouwen. Kajakken maakt gebruik van het hele lichaam en is een fysieke activity.Improve uw snelheid en kracht met oefeningen die zal strekken en versterken van al je spieren. In tegenstelling tot wat de beginnende kunnen denken, is het bovenlichaam niet al het werk doen. De kracht om een ​​kajak macht komt voornamelijk uit de romp rotatie en het toepassen been pressure.Kayaking maakt gebruik van de romp en benen, vooral in verschillende peddelen beroertes. Zorg ervoor dat een pre-kajak warm-up werkt het hele lichaam. Dit zal uw kajakken vaardigheden efficiënter te maken en zal helpen bij het verminderen van de kans op het krijgen van verstuikingen, rugpijn, en injuries.Since één van de eerste technieken een kajakker leert is om te herstellen, terwijl vastgebonden in, om te herstellen van een kapseizen, leren, oefenen en trainen met oefeningen die de ademhaling technieken omvatten.

instructies

Hoe op te warmen om te kajakken

1 Probeer hardlopen en fietsen. Quads worden ook gebruikt in peddelen beroertes en rotatie van het bovenlichaam dus zorg ervoor uit te werken die spieren. Hardlopen en fietsen zijn goed, vooral voor quads; ze helpen bij het stemmen van de spieren, het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen.

2 Ga zwemmen. Dit is een uitstekende vorm van full-body oefening. Probeer het doen van verschillende slagen, zodat u zich volledig kunt profiteren van deze activiteit.

3 Probeer jumping jacks of hardlopen op zijn plaats op de wal. Warm-up door het verhogen van je hartslag en ademhaling voordat stappen in de kajak.

4 Heeft push-ups. Push-ups worden door velen beschouwd doorgewinterde kajakkers als de beste manier om het verbeteren van de schouder sterkte en stabiliteit.

5 Hoe op te warmen om te kajakken


Strek de armen - oplopen, komen links en rechts met behulp van je romp. Doe side bochten links en dan rechts. Ga op de grond en spreid je benen - bereiken voor de linker voet, en dan rechts. Toch zitten, zet je benen bij elkaar en bereiken voor je voeten.

Hints

  • Na de training, neem een ​​lauw bad aan het lichaam water te herstellen. Aangezien veel kajaktochten zijn in koud water, overweeg zwemmen in koud water om je lichaam aan gewend.
  • Draag zonnebrandcrème; zelfs als de dag is niet bijzonder zonnig, UV-stralen komen nog steeds door.
  • Train langzaam en met mate. Vermijd verstuikingen en verwondingen.