Hoe op te laden Electric Airsoft Guns

Airsoft wapens zijn gebruikt in gesimuleerde militaire wedstrijden om pellets schieten op tegenstanders of doelen. Deze wapens kunnen verschillende vuurmechanismen zoals veren, perslucht of elektronische bediening gebruiken. Elektrische airsoft wapens gebruiken elektromotoren om de bronnen te bedienen en het voortbewegen van de pellets in de richting van hun slachtoffer. Deze pistolen zijn sterk afhankelijk van de batterijen omdat ze niet worden gebruikt wanneer dit systeem voldoende lading niet houdt.

instructies

1 Stel de veiligheid van uw elektrische airsoft wapen. De veiligheid moet altijd op wanneer het pistool niet in gebruik is.

2 Verwijder de accu uit zijn behuizing. Guns kan ouderwets nikkel-cadmium of meer high-tech lithium-ion polymeer batterijen te gebruiken. Het type batterij zal duidelijk worden afgedrukt op de accu en elke lader.

3 Overeenkomen met de batterij om de lader. De meeste opladers kan alleen worden opgeladen één type batterij, hoewel universele laders bestaan. Probeer niet om een ​​batterij op te laden met een ander type oplader, omdat dit brand of andere gevaarlijke situaties kan veroorzaken.

4 Stel de lader van het type batterij en de spanning. Als de lader is gemaakt voor uw airsoft wapen of de batterij zal er geen instellingen zijn als het alleen deze specifieke batterijen op te laden.

5 Plaats de batterijen in de lader. Als u gebruik maakt van oude typen batterijen, zorg ervoor dat de positieve en negatieve uiteinden overeenkomen met de lader. Nieuwere batterijen past alleen in één richting.

6 Wacht tot de indicator tonen volledig opgeladen. uw batterijen altijd volledig op te laden voor elke wedstrijd en als de tijd het toelaat tijdens evenementen.