Hoe om uw risico van de baby's van Verstikking Verminder

Hoe om uw risico van de baby's van Verstikking Verminder


Babies verkennen van de wereld om hen heen in de eerste plaats op drie manieren: kijken, aanraken en proeven. Deze laatste twee gaan vaak samen. Baby's houden om iets te pakken kunnen ze hun handen op en, als het klein genoeg is, zet het in hun mond. Dit laat ze open om het risico op verstikking. Maar u kunt uw baby risico op verstikking te verminderen door het volgen van een aantal eenvoudige richtlijnen en blijven waakzaam.

instructies

1 Toezicht houden op uw baby te allen tijde terwijl hij het ​​eten van vast voedsel. Dit zal niet alleen het risico van uw baby verstikking, maar u toelaten om snel te reageren als hij begint te stikken.

2 Hou je baby rechtop wanneer ze is het eten van vast voedsel.

3 Mash-up van alle vast voedsel voordat ze worden aan uw baby. Baby's niet altijd kauwen hun voedsel, vooral voor tandjes krijgen, dus zorg ervoor dat alles wat je in de mond van uw baby is klaar voor het slikken.

4 Vermijd harde of in het bijzonder droge voedingsmiddelen, of iets dat zou kunnen komen te zitten in de keel van de baby. Enkele belangrijke voedingsmiddelen van baby's en kleine kinderen weg te houden zijn popcorn, Hard Candy, noten, hotdogs, pindakaas en rauwe wortels.

5 Kies het speelgoed van uw baby zorgvuldig. Lees de informatie op de doos, en inspecteer het speelgoed voor alle kleine, verwijderbare onderdelen die zouden kunnen leiden tot verstikking bij inslikken.

6 Houd knikkers, munten, pennen en alle andere kleine voorwerpen buiten het bereik van uw baby te allen tijde. Het is misschien een goed idee om een ​​collectie pot of mok de hand te houden, zodat u en andere leden van uw familie hebben een plek om snel te gooien onveilige objecten. Zorg ervoor dat de pot is buiten het bereik van de baby.

7 Overweeg de aanschaf van een "stikken tube", die de diameter van de luchtpijp van een klein kind repliceert, zodat u potentiële verstikkingsgevaar te testen.

Hints

  • Zorg ervoor dat iedereen in uw huishouden kent de regels over de bescherming van het huis voor de baby. Dit geldt ook voor oudere kinderen die zich niet bewust van verstikking risico's.
  • Pick-up een exemplaar van "The Safe Baby Book" van Angela McKenzie. Zie het gedeelte Bronnen voor een link.
  • Laat uw baby nooit met iemand die niet veel ervaring met kleine kinderen of die praktijken onveilig gedrag om hen heen heeft.
  • Interview alle kindermeisjes en beheerders dagopvang grondig om zeker te zijn dat ze zich goed bewust van het gevaar van verstikking. Zorg ervoor dat ze hebben een sterke veiligheidsrichtlijnen op zijn plaats.