Hoe om uw lichaamsgewicht Ideal Now Get

Hoe om uw lichaamsgewicht Ideal Now Get


Uw ideale lichaamsgewicht kan worden berekend met behulp van uw body mass index of BMI. BMI factoren in uw lengte, geslacht en gewicht in de samenstelling van uw lichaam. Leeftijd, gezondheid en lichamelijke activiteit kan ook invloed hebben op uw ideale lichaamsgewicht. Zodra u uw ideale lichaamsgewicht te vinden, meer lichaamsbeweging en vermindering van het aantal calorieën je verbruikt door het volgen van een voedzame, evenwichtige voeding.

instructies

1 Bepaal uw ideale lichaamsgewicht. Gebruik een BMI calculator of raadpleeg een grafiek. Zowel uw lengte en huidig ​​gewicht zijn nodig om het ideale gewicht te berekenen. Stel een doel om uw ideale gewicht te bereiken over een bepaalde tijd. De Mayo Clinic notities verliest een tot twee pond per week is een verstandig en gezond tarief om vet te werpen, hoewel je gewicht sneller zou kunnen verliezen als u belangrijke wijzigingen aan te brengen.

2 Verlaag uw calorie-inname door het opzetten van een calorie-tekort, wat betekent dat je meer calorieën dan je in te verbranden. Verminder de dagelijkse calorie-inname met 500 tot 1.000 calorieën, het creëren van een calorie tekort 3500-to-7000 gedurende een volle week. Sinds een pond vet bevat 3500 calorieën, kan je verliest een tot twee pond per week met deze strategie. Verminder de consumptie van alcohol en vermijd suikerhoudende, vette voedingsmiddelen.

3 Verhoging van de energie-uitgaven door het uitoefenen. Het uitoefenen kan overtollige calorieën te verbranden uit je dieet en helpt ook de bloeddruk verlagen, tilt je stemming en versterkt je cardiovasculaire systeem. Volgens een medlineplus artikel, die betrokken zijn bij aërobe oefening voor 30 minuten per dag, drie keer per week kan u helpen gewicht te verliezen. Bijvoorbeeld, lopen in plaats van rijden, joggen, of ga voor een lichte run.

4 Eet voedzame voedingsmiddelen, zoals magere eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten. Focus op plantaardige voedingsmiddelen zoals volle granen, groenten en fruit. Consumeren vier porties groenten en drie porties fruit per dag. Gebruik notenpasta, plantaardige oliën en olijfolie voor een gezonde vetten. Eet matige hoeveelheden eiwitbronnen zoals mager kip, kalkoen en zalm. Vermijd fad diëten veelbelovende enorme gewichtsverlies in een korte periode van tijd.

5 Zorg voor een gezonde levensstijl. Blijven tot uw ideale lichaamsgewicht door het observeren van uw dagelijkse eetpatroon en lichaamsbeweging routine op een consistente basis. Verander uw gewoonten geleidelijk lange termijn resultaten te ontvangen.