Hoe om uw eigen lavendel oog kussen maken

Hoe om uw eigen lavendel oog kussen maken


Rusten met een lavendel oog kussen kunt u ontspannen en te verlichten stress. Volgens Preventie tijdschrift, kan lavendel helpen bij het verbeteren slaap en angst te verlichten. Het gewicht van de kleine tasje kalmeert de spieren rond de ogen. Sommige migrainepatiƫnten gebruiken oog kussens om hun ogen te beschermen tegen het licht toen een hoofdpijn komt op. U kunt uw eigen lavendel oog kussen te maken in ongeveer 30 minuten. Kies een duurzaam maar luxe stof zoals katoen, jacquard of zijde shantung in een aangenaam patroon.

instructies

1 Meet een 9-inch met 7-inch rechthoek van stof met uw meetlint.

2 Knip uw stof rechthoek met een schaar.

3 Rijg de naald.

4 Plaats de stof naar boven en naai de twee 9-inch kanten van de stof op elkaar met een rechte steek (zie bronnen) om een 9-inch-lange buis te maken met twee open einden van 3 1/2 inch per stuk. Niet binden de draad af.

5 Steek de loodrechte open einde van de stof buis dicht. Bind de draad af wanneer u klaar bent.

6 Mix lijnzaad en lavendel in een kom.

7 Draai de stof buis binnen naar buiten, zodat de stof naar buiten is gericht en geen naden zichtbaar zijn.

8 Giet de lijnzaad en lavendel mengsel in uw stoffen buis toe tot ongeveer 2/3 vol. Mis het kussen niet helemaal te vullen. Het moet voelen als een kleine bean bag.

9 Vouw beide kanten van de stof op het open einde naar elkaar. Zet de naad met pinnen.

10 Hand-naai de stof aan elkaar vastgemaakt met behulp van een oversewing steek (zie bronnen). Bind het uiteinde van de draad.

Hints

  • U kunt uw oog kussen met ongekookte rijstkorrels in de plaats van lijnzaad spullen.