Hoe om uw dikke darm met Food Cleanse

De dikke darm is een integraal onderdeel van het spijsverteringsstelsel. Het haalt zout en water uit vast afval voordat ze worden verwijderd uit het lichaam. Over een periode van tijd, toxinen en vast afval heeft de neiging om zich aan de darmwand, die spijsverteringsproblemen zoals constipatie, opzwellen en gewichtstoename kan veroorzaken. In plaats van de uitgaven een hoop geld aan dure behandelingen of kruiden-supplementen, de beste manier om de dikke darm te reinigen is natuurlijk via de voeding. Met de juiste voedingskeuzes, kan de dikke darm worden gespoeld van giftige stoffen en potentieel schadelijke afval. Biologische voedingsmiddelen zijn het beste voor ze zijn vrij van chemicaliën en pesticiden. Omkeren jaar van beschadiging van de dikke darm kan moeilijk zijn, maar de inname van natuurlijke voedingsmiddelen zal helpen om de dikke darm te reinigen en te elimineren toekomstige verstopping.

instructies

1 Weeg uw opties. Er zijn vele manieren om uw dikke darm te reinigen. Voor het plegen van een bepaalde methode, na te denken over de verschillende manieren om uw dikke darm te reinigen:

• colon irrigatie worden uitgevoerd door erkende professionals die warm, gefilterd water te smelten door middel van een plastic wegwerpbare buis naar de giftige stoffen en afval van de dikke darm te spoelen.

• Herbal-dubbele punt zuivering supplementen zoals psyllium en Senna is bekend dat lege verstopping van de darmen en de dikke darm. Psyllium is gemaakt van 100 procent vezels en is volledig natuurlijk. Deze producten worden ook gebruikt als supplementen voor gewichtsverlies deze kent eetlust.

• Enemas zijn er in drie soorten: water, koffie en klei. Deze watergedragen behandeling in de geschiedenis gebruikt en is bekend om constipatie te verhelpen.

• Laxeermiddelen zijn tijdelijk behandelingen voor constipatie. Echter, ze niet grondig reinigen van de dikke darm.

• Zuurstofbleekmiddelen reinigingsmiddelen bevatten geozoneerde magnesium oxides en staan ​​bekend om het gehele darmkanaal reinigen, terwijl veel zuurstof nodig voor het darmkanaal ook.

2 Vul uw voorraadkast met colon-vriendelijke voedsel. Verschillende soorten voedingsmiddelen is bekend effectief reinigen en voeden van de dikke darm zijn. De volgende lijst van voedsel kan natuurlijk reinigen van uw dikke darm als ze zijn ook gunstig voor andere doeleinden:

• Volle granen: rijk voedsel en vezels zijn natuurlijke laxeermiddelen en helpen om u regelmatig te houden. Volkoren brood, crackers en andere granen zijn zeer geschikt voor het reinigen van de dikke darm.

• Bonen en linzen. Niet alleen zijn bonen en linzen boordevol eiwitten, ze zijn ook rijk aan vezels en helpen bij het verplaatsen voedsel door het spijsverteringskanaal ook.

• Groene bladgroenten. Spinazie, de lente mix, broccoli en boerenkool zijn groenten die de dikke darm zal reinigen. Hoe groener de groente, hoe beter.

• Vruchten. Alle vruchten zijn van essentieel belang om het ontgiftingsproces.

• Seeds. Lijnzaad en andere soorten zaden zijn zeer geschikt voor het verplaatsen van voedsel door het spijsverteringsstelsel. U kunt zaden gebruiken om boven een salade of een andere maaltijd.

3 Beslis of om eten te koken. Dus je hebt de lijst van dubbele punt zuivering voedsel kregen. Wat nu? De beste manier om deze voedingsmiddelen te koken is ... niet om ze helemaal te koken. Natuurlijk, bonen, linzen, en een aantal hele korrels moeten worden met zorg bereid. Het is echter eigenlijk beter om fruit en groenten te eten in onbewerkte vorm. Waarom? Het is makkelijk. Bij het koken, sauteing en braden groenten, de meeste keren de voedingsstoffen en antioxidanten verloren. Toegegeven, licht stomen fruit zal stil te houden voedingsstoffen in de groenten, maar het eten ze rauw is het beste.

4 Oefening baart kunst. Zodra je begint te natuurlijke dubbele punt zuivering voedingsmiddelen op te nemen in uw dieet, het enige wat je moet doen is om deze gezonde gewoonten te behouden. Zorg ervoor dat u deze voedingsmiddelen een vast onderdeel van uw dieet te maken.

Hints

  • Water spoelt het systeem en helpt bewegen voedsel door het spijsverteringskanaal.