Hoe om uw darmen Detox

Ontgifting van je darmen kan u helpen zich meer energie. Het proces kan ook helpen slank uw taille. Boven alles, zal ontgiften schadelijke afvalstoffen uit je lichaam te elimineren. Zonder ontgiften, zal dit afval blijven ophopen, waardoor je moe en lusteloos voelen. U bent ook meer kans om ziek te worden. Ontgiften je lichaam vertaalt zich in het reinigen van uw darmen en het elimineren van junk food, alcohol, drugs, en verwerkte voedingsmiddelen en suikers, die je darmen verstopt raken en resulteren in trage verwijdering van afvalstoffen.

instructies

1 Elimineer vlees uit je dieet. Terwijl in het proces van het ontgiften van je darmen, moet u een gezond dieet voornamelijk bestaat uit groenten en fruit te eten.

2 Drink veel water. Water helpt spoelen van de giftige stoffen uit je lichaam. Drink minstens 64 liter water per dag.

3 Neem psyllium en water. Ground psyllium is verkrijgbaar in reformwinkels. Meng een theelepel psyllium in 8 liter water en drink het drie keer per dag.

4 Drink een extra 8 liter water. Je moet nog een glas water te drinken na het nemen van de psyllium en water mengsel te helpen spoelen de psyllium via uw systeem.

5 Ga door met de psyllium minstens week. Psyllium is natuurlijk en kan worden genomen, totdat je lichaam regelmatig voorkomt.

Hints

  • U kunt sap drinken met psyllium.
  • Stoppen met het gebruik van psyllium als je niet binnen een paar dagen te elimineren. Vraag uw arts als u medische zorgen over het gebruik van psyllium.