Hoe om uw cholesterol te verlagen met Oatmeal

Hoe om uw cholesterol te verlagen met Oatmeal


Als u benieuwd bent hoe je cholesterol te verlagen, wat als ik je vertelde dat je slechts een simpele verandering van levensstijl zou kunnen maken en let op uw cholesterol nummers naar beneden gaan, zou je het doen? Probeer deze strategie en verlaag uw cholesterol met havermout. Het is eenvoudig en gezond.

instructies

1 Studies hebben aangetoond dat havermout de neiging om cholesterol te verlagen. Er zijn een paar dingen die je hoeft te doen, echter, om havermout te laten werken voor jou. Allereerst, het eten van die direct pakketjes gewoon niet effectief is. U moet ouderwets of staal gesneden haver te krijgen om het maximale bedrag van zowel oplosbare en onoplosbare vezels, die verantwoordelijk zijn voor het verminderen van de cholesterol te krijgen.

2 ook, om het maximale voordeel van het eten van havermout om uw cholesterol te verlagen, wil je uit te snijden van de suiker en voeg fruit en / of kunstmatige zoetstof in plaats daarvan. Kijk naar de sectie bron voor een aantal uitstekende havermout recepten die vruchten te nemen in een echt lekker weg.

3 Je kunt je afvragen hoeveel havermout je moet eten om voordelen voor de gezondheid te krijgen. De huidige aanbeveling is 02/01 per dag. Dit is gemakkelijk te doen, zoals 1/3 cup is echt niet erg veel.

4 Als je heel serieus over willen uw cholesterol te verlagen, lagere uw cholesterol op natuurlijke wijze door het toevoegen van in sommige lijnzaad. Nadat u uw havermout koken, voeg dan twee theelepels gemalen lijnzaad. Je kunt het malen in een koffiemolen. Kook niet het lijnzaad, want dan ben je enkele van de voordelen te verliezen.

5 Voeg wat magere melk of sojamelk als je wilt. Vergeet niet om de bron sectie voor recepten te controleren. Immers, als de havermout smaakt vlakte en verluchten, het zal moeilijk zijn voor u om deze verandering in je leven om uw cholesterol op natuurlijke wijze te verlagen.

Hints

  • Voeg verschillende soorten fruit aan uw havermout, zodat je niet te vervelen!
  • Probeer het eten van havermout voor het diner of een hapje als je niet normaal ontbijten of in een rush in de ochtend.
  • Terwijl het verlagen van cholesterol natuurlijk is een groot ding om te doen, niet ooit af te gaan uw medicatie zonder overleg met uw arts.