Hoe om tijd te besparen met Circuit Training

Hoe om tijd te besparen met Circuit Training


Circuit training combineert aërobe training en krachttraining in een training sessie. De oefeningen opgesteld in het circuit zijn ontworpen om naadloos samenvloeien, door te werken slechts een deel van het lichaam op een moment, dus hoeft te rusten tussen sets. Om deze reden, kan circuit training u tijd besparen bij het uitwerken van. Met circuit training, kunt u een total-body workout te voltooien - het maakt niet uit hoe weinig je tijd kunnen zijn.

instructies

1 Verdeel de oefeningen in groepen volgens de lichaamsdelen ze werken. Buikspieroefeningen moet worden in één groep, zoals oefeningen, been oefeningen en borst oefeningen moeten bewapenen. Alle cardiovasculaire oefeningen, zoals hardlopen en fietsen, moet ook worden gegroepeerd.

2 Schik de groepen in een lijst. De oefeningen zouden makkelijk samen moeten vloeien. Geen twee oefeningen die hetzelfde lichaamsdeel te werken - moeten worden vermeld naast elkaar. Op deze manier, de spiergroep u werkt, heeft tijd om te rusten voordat het weer wordt gewerkt. Uw ingevulde lijst zal een circuit te evenaren.

3 Volg uw lijst, terwijl uit te werken, zonder rust tussen de oefeningen. Je kan ofwel vereisen een bepaald aantal herhalingen alvorens over te gaan, of aan te wijzen een bepaalde tijd te besteden aan elke oefening. Herhaal de hele circuit drie tot vijf keer, men het mengsel één minuut tussen circuits.

4 Volgorde van de individuele oefeningen in uw circuit training, totdat je een regeling die het beste werkt voor u hebt gevonden. Voeg meer herhalingen of tijd om uw training, als je sterker groeien.

Hints

  • Circuit training is ideaal voor uw weerstand en vetverbranding, maar het is niet zo effectief als andere werkwijzen voor het opbouwen van kracht of bulk.
  • Je moet een warming-up oefening voor vijf minuten uit te voeren voordat u begint met uw circuit training workout, zoals wandelen of joggen op zijn plaats. Deze warming-up zal helpen uw lichaam voor te bereiden op de training vooruit.
  • Je moet altijd goedkeuring van uw arts te zoeken voorafgaand aan het starten van een nieuwe workout routine.