Hoe om te zwemmen met Bril

Hoe om te zwemmen met Bril

Zwemmen kan een beetje van een belemmering voor mensen die bijziend zijn. Het water kan het gezichtsvermogen modderen door je lenzen, maar een nog grotere zorg is het hebben van de bril komen van je gezicht tijdens het zwemmen. Als je een slechte visie of zijn in een natuurlijke lichaam van water, zoals een meer, het vinden van uw bril kan moeilijk of zelfs onmogelijk zijn. Het is belangrijk om bij het zwemmen met een bril om ervoor te zorgen dat ze worden bevestigd aan je hoofd. Als u een frequente zwemmer, kan een tweede reeks van corrigerende brillen een goed idee zijn.

Stap 1

Gebruik elastische bril houders te wikkelen rond de achterkant van je hoofd en greep de bril op hun tempel tips. Deze houders houden de bril stevig op je hoofd, waardoor het risico ze te verliezen tijdens een duik. U zult water op de lenzen te krijgen, maar zal een sterk verbeterde visie te hebben in vergelijking met uw gezichtsvermogen zonder bril.

Stap 2

Plaats de grote bril op je bril om de waterstroom in de ogen te beperken en te helpen houden de bril op zijn plaats. Dit is niet een grote verbetering ten opzichte van elastische bril houders, maar een goede, grote bril kan een enigszins effectieve afdichting rond het gezicht en brillen dat de hoeveelheid water krijgen op de lenzen en in je ogen vermindert creëren.

Stap 3

Vervangt bril met bril recept. Als je gaat zwemmen een stuk en de noodzaak om een ​​bril te dragen terwijl dit te doen, overwegen om een ​​tweede paar glazen op sterkte geschikt voor het water. Deze brillen zullen u de visie correctie die je nodig hebt terwijl het beperken van het water dat de contacten van uw ogen te geven. Uw visie zal worden verbeterd zowel boven het water en eronder.

Tips

  • Contactlenzen lijkt misschien een onderhoudsarm alternatief voor correctieve brillen tijdens het zwemmen, maar bacteriën en chloor kan gevangen tussen de lens en uw oog worden, waardoor irritaties en soms infecties. Contacten kunnen ook gemakkelijk tijdens het zwemmen verloren.

Wat je nodig hebt

  • Bril
  • Elastische bril houders