Hoe om te zwemmen Long Distance

Hoe om te zwemmen Long Distance


Zwemmen is een van hij beste vormen van lichaamsbeweging, werken elke spier in het lichaam. Zelfs een snelle sprint in een zwembad kan je een fatsoenlijke training te geven. Someday, moet u wellicht een lange afstand zwemmen, hetzij door de keuze of noodzaak. Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden:

instructies

1 Om uw zwemmen verlengen, handel snelheid voor de duur. De meeste van leren zwemmen met behulp van de crawl. Het is nog steeds de slag voorkeur voor snelheid, wat strandwachten gebruiken om een ​​slachtoffer en wat de meeste triathleten vertrouwen op tijdens het racen te bereiken. De crawl is een goede manier om het lichaam warmte genereren wanneer je voor het eerst een koud lichaam van water in te gaan, want het zal niet lang duren voor u om op te warmen. Zorg ervoor dat je gezicht in het water om je rust nek en geef uw lichaam een ​​betere vliegtuig ten opzichte van het wateroppervlak. Helaas, de crawl is niet de makkelijkste slag over te handhaven een langere afstand. Er is geen rustfase. Je bent constant in beweging. Probeer het vervangen van de flutter kick met een schaar kick tijdens de crawl. Hoewel je armen blijven bewegen, zal je benen een adempauze te krijgen. Deze slag is nu bekend als een Trudgeon.

2 Variëren je slagen, werken verschillende spiergroepen zodat ze niet vermoeidheid. Nadat je hebt gedaan de Trudgeon voor een tijdje, veranderen in een schoolslag. Nogmaals vergeet niet om je hoofd in het water te houden als je glijden. Een goede schoolslag heeft een beat waar uw lichaam is in volle rust direct na je kick en arm beweging. Andere slagen met deze full rustperiode omvatten zowel de elementaire terug stoke en de zijkant beroerte. Probeer je slagen zo efficiënt mogelijk te maken, gaan voor gladheid in de uitvoering. Let goed op hoeveel water je beweegt met je armen en voeten, het variëren van de invalshoek tot u de meeste macht te krijgen van uw bewegingen.

3 Onderkoeling is altijd het gevaar bij het zwemmen lange afstand. Het is zeldzaam om te zwemmen in het water in de buurt van de lichaamstemperatuur. Als je ooit van plan bent om lange afstand zwemmen in de oceaan, is het een goed idee om een ​​natte of surf pak te dragen. Sommige natte pakken zijn specifiek ontworpen voor zwemmen in de oceaan met uitsparingen voor volledige arm rotatie. Als het water bijzonder koud, een badmuts is een geweldig idee. We verliezen veel warmte door onze hoofden.

4 Als je ooit hebt om een ​​boot te verlaten en naar het water in een laatste wanhopige daad van overleven, is het een goed idee om een ​​zwemvest te grijpen. Als je ver bent uit de kust, proberen op een reddingsvest te zetten. Het kan het verschil tussen bezwijken aan vermoeidheid en verdrinken of worden rechtop en ademlucht als je gered te maken. In een ander Ehow.com posting schreef ik over hoe om te zwemmen, terwijl het dragen van kleding. Uw kleding kan ook gebruikt worden als drijvers.

5 Als je moet zwemmen in een open lichaam van water, kies een landmark aan het hoofd naar. Je zou kunnen hebben om de richting waarin u zwemmen om te compenseren voor de huidige aan te passen.

6 Als je aan het doen zijn de lange afstand zwemmen voor de oefening, is het een goed idee om in te springen verleden de branding lijn en zwemmen parallel aan de kust in plaats van zwemmen recht naar buiten. Op die manier op een bewaakt strand, zul je nooit ver van een life guard station.

7 Een andere manier om rack up de mijl is om iemand te roeien of peddelen naast je in een boot. Zorg ervoor dat u hebt geoefend om in de ambachtelijke voordat je nodig hebt om dat te doen. Er zijn maar weinig boten tip sneller dan kano's en kajaks, zodat je in hen als je een kramp zou problematisch kunnen zijn.