Hoe om te wandelen de Milford Track

Hoe om te wandelen de Milford Track

Een adembenemend wandelen, of "gestamp," route door 33,2 mijl van de regio Fiordland Zuid Nieuw-Zeeland, de Milford Track is internationaal bekend om zijn ijs gebeeldhouwd berghellingen, watervallen, dichte bossen en heldere rivieren. De vier-daagse reis, die een gids en drie nachten accommodatie in een moderne, trail-side hutten omvat, wordt beschouwd als door Frommer's als een van de beste wandelingen in Nieuw-Zeeland zijn. Reserveringen vullen snel voor deze uitdagende reis, die backcountry vaardigheden vereist, het vermogen om te lopen met voedsel, noodhulp spullen en kleding voor een gemiddelde van zeven uur per dag, en comfort met het buitenleven.

Stap 1

Beslis over de tijd van het jaar dat u wilt bezoeken. Het weer en klimaat in Fiorland is onvoorspelbaar, met regen, sneeuw en wind mogelijk elke dag van het jaar, maar maart heeft over het algemeen de minste dagen van regen op het Milford Track: een gemiddelde van 12 dagen. De koudste maand om te reizen is in april, wanneer de gemiddelde hoge temperaturen niet hoger zijn dan 55 graden Fahrenheit. De gemiddelde dagtemperatuur in januari en februari, de warmste maanden om de Milford Track te reizen, is 68.

Stap 2

Boek een Milford Track tour contact opnemen met het Fiordland National Park Visitor Centre (geen website, Lakefront Drive, Te Anau, 9600 64 3 249 7924), per telefoon of door het boeken van de tour online via de Nieuw-Zeelandse Department of Conservation reservering portal (booking.doc .govt.nz). De groepen worden beperkt tot 40 personen per dag, en de prijzen variëren per seizoen.

Stap 3

Neem een ​​bus of eigen vervoer naar Te Anau Downs. Parkeer uw auto in de daarvoor bestemde lot. Vanaf hier neemt u de Te AUAU boot, die elke 90 minuten naar de trailhead at Glade Wharf loopt.

stap 4

Rendez-vous met het parcours leider at Glade Wharf. Op het moment van uw reservering reservering ontvangt u een tijd om het parcours groep te voldoen worden gegeven.

waarschuwingen

 • Eten is niet beschikbaar voor aankoop op de Milford Track. Voor een lijst met voorgestelde nonperishable food items te brengen, een bezoek aan de Nieuw-Zeelandse Department of Conservation website. Hutten hebben niet de mogelijkheid om droge kleding te doen. Breng een extra paar droge kleren om in te slapen 's nachts. Breng geen sweatshirts, jeans en T-shirts, omdat deze zal niet de lucht drogen. Wol of polypropyleen shirts zijn required.The moeilijkste etappe van de reis is de derde dag van de wandeling op de Mackinnon Pass.

Tips

 • De Milford Track is een one-way baan; alle vormen van vervoer wordt geboekt op het moment van uw reservering. Met ingang van de publicatie, boeking voor de oktober tot en met april het seizoen begint op 12 maart en het aantal plaatsen is beperkt. Als u liever uw voedsel en materiaal ter plaatse zou kopen, winkels in Te Anau of Queenstown verkopen gestamp benodigdheden. Plan voor minstens één dag van regen tijdens uw reis. Controleer de lokale weer voor het verpakken voor uw reis. Warme douches zijn verkrijgbaar bij alle drie de hutten. Wanneer u uw reis op het Milford Track te voltooien, zal een 15-minuten met de boot u terug naar uw auto te nemen in Te Anau Downs, de stad van Te Anau of van Queenstown of het begin van Routeburn Track.

Wat je nodig hebt

 • Gestamp / wandelschoenen
 • Eten (ontbijt, lunch, diner, snacks voor drie dagen / vier nachten, plus dringende voedselhulp)
 • Eten en kookgerei
 • Water bottle (1-2 liter)
 • Kleding
 • Toiletartikelen
 • Noodgevallen en EHBO-kit
 • Lucifers of aansteker (in waterdichte container)
 • Zaklamp
 • Voor een compleet overzicht van alle benodigde items, een bezoek aan de Nieuw-Zeelandse Department of Conservation