Hoe om te voorkomen dat Sore na het sporten

Hoe om te voorkomen dat Sore na het sporten


Als je ooit pijn direct na een training of de volgende ochtend hebben gevoeld, wordt het veroorzaakt door de druk op uw spierweefsel, het melkzuur opgebouwd in je lichaam tijdens de training en inspanning van je lichaam om de beschadigde weefsels te herstellen. Tijdens een routine of een intensieve training, zijn de bloedvaten verbreed tot verhoogde bloedtoevoer en circulatie mogelijk te maken. Het melkzuur gebruikt uw grotere schepen als een kanaal om uw spierweefsel, wat pijn kan veroorzaken. Om te verminderen of te voorkomen dat pijn na een training, de nodige voorzorgsmaatregelen voor en na uw sessie.

instructies

1 Voer het licht cardio of rekken warming up oefeningen voordat een training sessie om je hartslag te verhogen, los je spieren en krijg je bloed stroomt. Als u het uitvoeren van een jogging sessie, licht lopen voor ongeveer vijf minuten om op te warmen je boven- en onderlichaam, zodat ze niet pijnlijk na uw joggen. Als u het uitvoeren van een sprint of lange afstand lopen, het uitvoeren van een toevallige jog als een warming-up. Voor spieropbouw workouts, voeren licht stukken op je pezen en spieren, zodat je jezelf niet verwonden of pijnlijk worden tijdens en na de training.

2 Hydrateren jezelf voor, tijdens en na je training. Drink veel water of eiwit- bijvullen van drankjes, die herstellen van beschadigde weefsels te helpen. Hoewel beschadigd weefsel zal genezen na verloop van tijd, zal je lichaam pijn als gevolg geworden.

3 Voer het licht cardio activiteit of stukken na de training. Net als bij de warming-up oefeningen, cooling-down oefeningen geleidelijke verruiming van het lichaam waar een intense spieractiviteit naar een normale toestand. De soepele overgang van actief naar inactief kan helpen voorkomen dat pijn na een training.

4 Neem een ‚Äč‚Äčkoude douche of bad na de training. Aangezien bloedvaten bieden uit- maximale bloedstroom tijdens een training, wordt de temperatuur van een koud bad ontworpen om vernauwen de bloedvaten en pijn en spierpijn de volgende dag te verlagen.