Hoe om te voetballen met een gescheurde labrum

Hoe om te voetballen met een gescheurde labrum

Een gescheurde labrum kan optreden op de schouder en de heup. Beide zijn lastig voor voetballers, maar het spelen met een gescheurde hip labrum is bijna onmogelijk in het voetbal als gevolg van de lopende en veranderingen in de gewenste richting. Het spelen met een gescheurde schouder labrum kan zeer pijnlijk zijn, maar het is mogelijk en is gedaan door zulke spelers als Ellis Hobbs van de New England Patriots voetbalteam. Volgens Johns Hopkins Medicine, zijn schouder labrum tranen verschillend worden behandeld, afhankelijk van het type en de omvang van de schade.

Stap 1

Bezoek uw arts om de omvang van uw labrum scheur te bepalen en te bevestigen de diagnose met een MRI of CT-scan. Uw behandeling opties en uw vermogen om te blijven spelen zal grotendeels afhangen van de ernst van het letsel. Johns Hopkins merkt op dat rafelige tranen vereisen gewoonlijk geen behandeling, maar de tranen als gevolg van instabiliteit of problemen met de bicepspees een operatie noodzakelijk.

Stap 2

Draag een beschermende schouder brace of harnas en hebben bevestigd aan uw lichaam of uw pads met tape om ervoor te zorgen dat het niet loskomen. De bescherming schouder zal beweging te beperken en te helpen de schouder te beschermen tegen verdere schade.

Stap 3

Oefen met de schade zonder full contact of treffers om in te schatten wat de oorzaak van de pijn en wat u kunt doen op het veld. Ken uw beperkingen voordat je gaat spelen, zodat u een aantal situaties die extreme pijn zou veroorzaken kunnen voorkomen.

stap 4

Neem pijnstillers zoals voorgeschreven door een arts of over de toonbank ontstekingsremmers om zwelling en pijn te verminderen in de schouder tijdens wedstrijden en trainingen. U krijgt de schouder hit te krijgen en botste soms zo verminderen dat de pijn zoveel mogelijk te kunnen maken spelen makkelijker.

waarschuwingen

  • Als je tijdens het spel en de pijn in je schouder verhogingen worden getroffen, neem jezelf uit de wedstrijd.

Tips

  • Als het al mogelijk, neem de tijd af van voetbal tot uw gescheurde schouder labrum genezen. Hoewel je kunt spelen, kan het geen kwaad om er een pauze van ruwe-behuizing te geven.