Hoe om te trainen voor Sky Diving

Weinige sporten kan claimen als opwindend als parachutespringen te zijn. Het kan een angstaanjagend vooruitzicht de eerste keer dat je het te doen, maar zodra je uit het vliegtuig en vallen door de lucht, het uitzicht is ongelooflijk en bijna iedereen een leven lang liefhebber. Je kunt niet zomaar over te stappen op de deur en spring er echter op! Je moet trainen om de hemel te gaan duiken.

instructies

1 Begin met een tandemsprong. Een tandemsprong is er een waarin instructeur student worden aangewend om elkaar en springen met dezelfde parachute. Dit wordt gedaan om de student om de sensaties van de vrije val bloot te leggen, zonder ze te plaatsen in de controle van hun afkomst.

2 Gebruik de windtunnel. Een windtunnel is van belang voor de opleiding van de studenten hoe ze hun lichaam stabiel door middel van schudden wind te houden. Studenten kunnen verwachten om te trainen voor een uur of meer in de windtunnel.

3 Ga verder met solo vrije val, waarbij (op de eerste sprong) één of meer instructeurs zullen u te houden tijdens een vrije val om u te helpen uw afkomst te controleren, maar u bent verantwoordelijk voor het openen van uw eigen chute en loodsen zelf naar de dropzone zal zijn.

4 Ga naar de website USPA (Verenigde Staten Parachute Association) en klik op de link "Drop Zones" op de menubalk (zie bronnen hieronder). De link "Drop Zones" geeft toegang tot de contactgegevens van alle USPA erkende skydiven trainingsfaciliteiten in het land, maar ook links naar een aantal internationale scholen.

5 Bezoek DropZone.com om de toegang tot de initiële veiligheidstips, statistieken en een algemeen overzicht van de sport te krijgen (zie bronnen hieronder). U kunt ook een bezoek aan het forum en praat met andere hemel duikers over mogelijke hemel duiklocaties.

Hints

  • Altijd proberen om de meest gerenommeerde en gerespecteerde sky duikinstructeurs vinden wanneer je begint te trainen. Er zijn tonnen van skydiven voorzieningen in het land, maar slechts een paar kan worden gecategoriseerd als de beste in het land. Praat met vrienden, familie of kennissen die al zijn gesprongen om erachter te komen waar ze heen gingen om te trainen.
  • Praat met uw arts voordat u trainen voor parachutespringen. Uw algemene gezondheid zal bepalen of u eens moet proberen te duiken.
  • De kans op letsel of de dood is aanwezig, maar het moet worden opgemerkt dat in 2006 waren er 2,2 miljoen geregistreerde sprongen en slechts 21 sterfgevallen gemeld (volgens de Verenigde Staten Parachute Association).