Hoe om te trainen voor het verspringen

Voorstanders van het verspringen geloven dat het de enige grootste demonstratie van atletisch vermogen in de atletiek, het combineren van de snelheid van de korte afstand lopen met de finesse en nauwkeurigheid van lokaliseren motorische controle. Wanneer u trainen voor het verspringen, u zich richten op vijf belangrijke segmenten van het proces: de aanpak, de laatste drie stappen, het opstijgen, de vlucht en de landing.

instructies

1 Ontwikkel de juiste houding voor een maximale acceleratie tijdens de nadering. Staan tegen een muur met je voeten op de grond, buigen bij de enkels, zodat je lichaam is op een perfecte hoek van 45 graden. Loop vooruit 3-5 stappen, terwijl blijven opgesteld in die positie. Herhaal het proces, terwijl geleidelijk sneller bewegen, met de nadruk een push-off van de enkel.

2 Hop up een trap of over een reeks van kegels tijdens het staan ​​op één been. Herhaal het proces met behulp van het andere been. Als je benen te versterken, voeg een "butt kick" om de aanpak, het trekken van uw hiel in zo dicht mogelijk bij de rest van je lichaam als je hop. Probeer het dan, terwijl het opheffen van uw knie zo hoog mogelijk bij elke hop (u uw bovenbeen parallel willen de grond). Ten slotte voeren de hoppen oefening, terwijl het combineren van de knie lift met de kolf kick.

3 Het opzetten van een run ruimte om te werken op uw acceleratie. Het dient minstens 60 voet lang zijn. Plaats een maker in het midden, ten minste vijf stappen van uw opstijgen punt. Dit zal u helpen uw pacing peilen tijdens de nadering. Focus op het uitvoeren van deze lengte, met een nadruk op nog versnelling, ritme en een goede houding. De praktijk landing zo dicht mogelijk bij de start point mogelijk met je springen been in plaats van uw off-been.

4 Oefen een staand verspringen: neem een ​​stap en spring zo ver als je kunt, terwijl rechtop landing. Zie hoe ver je kunt gaan vanuit een staande start. Herhaal het proces als je traint. Naarmate je meer ervaren geworden, probeer dan de sprong tijdens de landing in een kraakpand, het vouwen van je knieën te helpen opvangen van de impact. Herhaal vervolgens de procedure door toevoeging van een been kick op het opstijgen.

5 Werk aan je opstijgen door het uitvoeren van het overslaan van boren over een gebied van ten minste 60 voet. Stress overslaan op uw start been en zet van stoten naar voren op je enkel. Stress aandrijven vooruit in plaats van naar boven, omdat horizontale afstand is de focus van het verspringen.

6 Praktijk korte aanpak springt van zes tot 12 stappen, werken op positie en start techniek. Breid uw aanpak als u doorgaat met trainen. Oefen van een wandeling en vervolgens van een gestage opmars voordat u loopt: het zal u helpen uw timing te perfectioneren.

Hints

  • Meer algemene uitoefenen is handig als u trainen voor een sportieve activiteit. Breid uw training door het uitvoeren van de langere afstanden (100 tot 200 yards), het opheffen van gewichten en het uitvoeren van flexibiliteit oefeningen.
  • Vele lange jumpers zoals op videoband hun praktijken sessies. En de houding zijn van groot belang in de lange sprongen en video kunnen ze correcties gemakkelijker te maken.