Hoe om te trainen voor Freestyle BMX

Hoe om te trainen voor Freestyle BMX


Extreme sporten zijn de ogen en de geest van onze natie gevangen door de storm. Eén van deze sporten toevallig Freestyle BMX zijn. Hoewel het te ingewikkeld kan kijken voor de niet-professionele om te proberen, eerlijk zowat iedereen het kan doen met wat moed, een beetje oefening en de juiste apparatuur.

instructies

Hoe om te trainen voor Freestyle BMX

1 Leer eerste reguliere BMX-stijl rijden. Werken aan uw basis BMX vaardigheden bereidt je voor op de strijd die freestyle soms kan zijn. Hoewel het duurt vaardigheden te doen recht omhoog BMX stijl rijden, freestyle gooit in een veel meer onvoorspelbare omstandigheden die je kunt werpen als je niet al weet de basics.

2 Bouw je spieren en botdichtheid door cross-training. Je spieren en botten zijn uw primaire verdediging voor uw interne organen als u bent om te crashen en verbranden. U kunt een stationaire fiets in de sportschool de hele dag, maar er zijn slechts enkele oefeningen die je spieren en botdichtheid beter dan alleen fietsen kunnen bouwen. Cross-trein met hardlopen en een soort van bovenlichaam uit te werken tot een dikke vacht van de spieren toe te voegen als add botdichtheid om breuk te voorkomen. Yoga kan ook helpen met het hebben van losse en soepele spieren en is een cross-training tool.

3 Leer om te rijden in een verpakking. Een van de grootste obstakels te overwinnen in freestyle is het rijden in een pak. Het is moeilijk om dit te dupliceren zonder in een echte race, maar er zijn een paar oefeningen die je kunt doen met een manege maatje. Praktijk rijden naast elkaar met je rijden maatje en bump ellebogen. Dit zal u helpen te oefenen balans in een groep. Probeer ook het hebben van uw riding vriend rijden direct voor u op een open weg. Laat ze regelmatig te stoppen zonder jou waarschuwen. Dit zal je gebruikt om in staat om een ​​renner te vermijden als ze wrak in front of you.

4 Leer hoe om te vallen. Dit is waarschijnlijk een van je belangrijkste wapens in het beschermen van jezelf. Het klinkt misschien vrij zinloos om te oefenen vallen, maar het kan nooit kwaad om worden voorbereid. Ga uit in een met gras begroeide zacht oppervlak en de praktijk vallen van een gestopte positie. Houd uw handen op het stuur tot je lichaam de grond volledig raakt en als je valt laat de rest van je lichaam slap. Als u probeert te bereiken en stop je met je handen of armen kunt u de meeste kans breken uw polsen of uw sleutelbeen. Nadat u de val onder de knie hebt vanuit een staande positie, probeer dan rijden in een val. Deze keer wanneer je lichaam volledig de grond heeft geraakt, wegrollen van de fiets. Hiermee kunt u een deel van de macht te verdrijven door middel van de rol.

Hints

  • Draag altijd een helm en pad, vooral wanneer het beoefenen van uw valpartijen.