Hoe om te trainen voor de 200 meter horden

Hoe om te trainen voor de 200 meter horden


Het runnen van een 200-meter hindernis race is een strenge uitdaging. Lopers gaan op een volle sprint hebben taille-hoge sprongen te maken over een stuk dat meer dan een tiende van een mijl meet. Er zijn eenvoudige oefeningen om de juiste voetenwerk te lanceren zonder te vertragen ontwikkelen. Olympian hurdlers kan de 200 draaien in minder dan 30 seconden, maar zelfs een beginner loper kan een competitieve hordelopen tijd met enige oefening en vastberadenheid te bereiken.

instructies

1 Houd lenig. Neem extra tijd te rekken.

2 Ga voor een proefrit. Tijd jezelf voor op een aantal van 200 meter sprint zonder hindernissen. Get comfortabel loopt moeilijk over de afstand.

3 Ontwikkel een lead been. Markeer een krijtlijn 42 duim hoog op een outdoor muur. Haal een paar langzame stappen naar de muur en til de leiding been over de lijn, het aanraken van je voet naar de muur.

4 Ontwikkel een staart been. Stand tegen de muur en til de rug van de staart been. Oefen de lead been en staart been oefeningen totdat je je prettig voelt het doen van beide tegelijk in een open veld sprong.

5 Krijg ritme. Meet een 200 meter stretch en krijt lijnen te springen in plaats van horden. Space de lijnen ongeveer 20 meter van elkaar met 20 meter van de run spatie voor de eerste sprong.

6 Probeer het op een track. Stel de hindernissen op de hindernis lijnen net zoals ze zouden zijn voor een race. Ren gemakkelijk de eerste keer door en proberen om meer snelheid te bouwen elke keer.

7 Uit te werken. Breek langere jogt met getimede wind sprints. Heeft kraakpanden aan uw onderlichaam te versterken.

Hints

  • Blijf gehydrateerd en eet veel groenten en fruit om je lichaam gezond te hindernis praktijk houden.