Hoe om te stoppen of te voorkomen Chafing

Hoe om te stoppen of te voorkomen Chafing


Schuren is een vorm van huidirritatie die optreedt wanneer de huid tussen de benen en dijen elkaar wrijft. Wandelen en oefening kan prompt schuren. En terwijl milde wrijven niet ongemak kan veroorzaken, kan een constante wrijving leiden tot roodheid, tederheid en blaren. Er zijn snelle en effectieve oplossingen voor het ongemak in verband met schuren te verlichten.

instructies

1 Breng vaseline. Wrijf een ruime hoeveelheid vaseline aan gebieden van uw lichaam die gevoelig zijn voor schuren om wrijving en irritatie te elimineren zijn.

2 Bestrooi babypoeder tussen de dijen. Vocht uit transpiratie kan compliceren schuren en vertragen het genezingsproces. Baby van kracht zorgt ervoor dat het gebied droog en genezing te bevorderen.

3 Draag katoenen kleding. Jeans kan extra wrijving en verergeren schuren. Draag kleding die 100 procent katoen voor comfort. Bij vrouwen, het verwijderen van broek en het dragen van rokken of jurken kan helpen genezen wrijving tussen de dijen.

4 Gebruik een actueel crème. Schaf cortisone crème van een lokale apotheek en gelden voor geschuurd huid om ontsteking te stoppen.

5 Drop een paar pond. Start een cardio routine om gewicht te verliezen in je onderlichaam. Lopen op een loopband, lopen, joggen, zwemmen of aerobics doen om te helpen slim je dijen en stop schuren.